lørdag den 2. november 2013

Sundhed

Billedet snyder ikke: Det ER sjovt at være på Sund Hund!

I dag var Max og jeg af sted til et af de nye kursustilbud i Sydkystens Hundeskole: Sund Hund. Christina, som er eksamineret hundemassør, debuterer som instruktør i Sydkystens Hundeskole med dette kursus. Og mine høje forventninger til alt hvad Christina beskæftiger sig med blev fuldt ud indfriet :-)

Kurset passer perfekt ind i min strategi for Max, med masser af ikke LP-mæssig aktivitet, og jeg var to timer i hallen næsten uden at være i nærheden af ”rigtige” LP-øvelser – sådan da.

Formålet med kurset er at arbejde med hundens stabilitet, balance, bevægelighed, smidighed og styrke med henblik på at den kommer i fysisk topform, og dermed kan arbejde bedre i det daglige og til træning og konkurrence. Vi arbejdede med
  • at mærke på hunden (temperaturforskelle, spændinger, muskelmasse, vægtfordeling),
  • stabilitet,
  • balance (stå på pude),
  • bevægelighed (cirkler, stillingsskift, hovedbevægelser, giv pote),
  • smidighed (slalom, 8-taller, snude til hofte/skulder/mellem forben),
  • balance (bl.a. stillingsskift på pude)
Der var momenter, der skulle hives frem fra hvalpetræningsskuffen og momenter, vi aldrig har trænet. Så det var da en perfekt anledning til at tage hul på træning af disse for sjov øvelser – som alle kan yde deres bidrag til en hund der bedre kan arbejde til hverdag og konkurrence.

Eftermiddagshimmel over Solrød Strand

For første gang i meget lang tid gik Kirsten og jeg tur sammen med alle hundene i eftermiddags, og vi kunne som bonus nyde den skønneste eftermiddagshimmel.

Tamari marineret laks
 
Kalvemørbrad

Vi har fået nogle fantastiske måltider fredag og lørdag, jeg skal nok skåne jer for detaljerne, men I får nogle fotos :-)

Foto: Sissel Bagge

Foto: Sissel Bagge

Foto: Sissel Bagge

Foto: Sissel Bagge

Og så har Sissel Bagge lagt en masse fotos op fra DTK’s agilityarrangement sidste lørdag. Jeg har med tilladelse kopieret disse skønne fotos af Max.

Ingen kommentarer: