tirsdag den 20. februar 2018

If you can dream it …


Lille Bjørn var intet mindre end fantastisk til aftenens Nose Work træning hos Merete. Vi startede udenfor med tre flotte udesøg, hvor jeg også støttede rigtigt godt, når han kom lidt væk. Dernæst et superflot køretøjssøg.


I hallen tog vi først et beholdersøg med 12 metalholdere til rallyskilte. Fint, systematisk søg, og en meget tydelig markering, så ikke et øje var tørt. Næste beholdersøg var dagens sværeste udfordring: en kombination af bananer, bøger og sugerør. Lille Bjørn startede med at apportere et par bananer, med lidt hjælp begyndte han at tjekke bøgerne og markerede korrekt, og løftede det rigtige sugerør så kilden faldt ud (også en slags markering …).

 
 
 
Der var en stribe kilder langs væggene, og det var en fornøjelse at se Lille Bjørn arbejde, og markere direkte på de lave og lave tydelige stop, stå op af væg/hoppe, ved dem, han ikke kunne nå. Der var et par steder, han markerede og jeg straks belønnede, og først bagefter fandt kilden, fx nederst i røret her:


Det blev til fem minutters pause undervejs.

Vi sluttede med et flot indesøg, hvor den høje kilde forstyrrede lidt, hvorefter han markerede NW1-kilden perfekt. Og til allersidst tog vi lige beholdersøget med de 12 holdere igen, han markerede tydeligt en anden end første gang, jeg belønnede, og naturligvis var det rigtigt – den var blev flyttet!

Virkelig en dejlig træningsaften, hvor det var tydeligt at Lille Bjørn og jeg er nået rigtigt langt i NW.

Han er i sit livs form i alt, hvad han beskæftiger sig med: NW, rally i Sverige i søndags, rally i Danmark næste gang 3. marts, HTM næste gang 24. marts. Og han når lige på at blive 11 år indimellem (9. marts).

Det med HTM gav ideen til titlen på dette blogindlæg. Jeg vågnede kl. 3 i nat, og visualiserede først en vidunderlig udgave af Max’ og mit HTM-nummer, og derefter Lille Bjørns både i klasse 1 og klasse 2-udgaverme. Det tog lidt tid at falde i søvn oven på de tre strålende prøver 😊

Ingen kommentarer: