lørdag den 17. februar 2018

Livsnydelse og rallytræning


I går aftes var vi på Restaurant Privaten i Køge og fik et fantastisk måltid.


Under navnet En Aften i Vores Favn fik vi champagne, vinmenu, fem retter, kaffe & sødt. Vinmenuen dannede grundlag for maden, og vi fik den ene suveræne kombination efter den anden. Det er vores nye favoritrestaurant, når vi skal fejre noget særligt!

I dag havde jeg aftalt træning med Amanda og Christina i hallen i Steestrup kl. 10, jeg var der kvart i, fik talt med Emmy, som trænede inden os, og undrede mig over, hvor de to andre blev af. Det viste sig, at vi havde aftalt at mødes kl. 12, som det også stod i min kalender …

Vi lavede aftalen om til at starte 11:30, jeg benyttede lejligheden til at besøge Bager Sofus i Hvalsø, fik en caffe latte og en croissant og så var vi klar til træningen.

Amanda havde lavet en bane, som bestod af en svensk begynderbane til at starte med, og derefter en halv dansk championbane.

Lille Bjørn gik skarpt lige fra start, der var nogle småting vi skulle arbejde med på den danske bane, men i forhold til de svenske prøver i morgen er vi helt klar.

Max var noget snusende i starten, men efterhånden gik han skarpere og skarpere og da fik en fasan af Christina var han helt på dupperne og arbejdede med totalt fokus både på den svenske og den danske bane.

Jeg har fået nogle ideer til opvarmningen i morgen, og føler mig totalt klar med begge hunde!

Ingen kommentarer: