torsdag den 15. februar 2018

Hundens år

I morgen starter det nye kinesiske år, i Hundens tegn. Kinesiske nytår har, trods min halvkinesiske baggrund, aldrig fyldt ret meget, men Hundens år synes jeg lyder godt. Lille Bjørn og Max synes bestemt det lyder spændende, de regner med at der kommer endnu mere fokus på dem – som om der kunne det 😊

Det jeg bruger mest tid på i hundesammenhæng er mentalt, HTM3-programmet. At få en sammenhængende historie ud af nummeret er bestemt ikke let, der er en masser stumper, som ikke hænger sammen. Jeg skal have noget, der ligner et program, om en uge, til træning med Anita, og så må vi ser, hvor langt jeg er nået.

På lørdag har Amanda, Christina og jeg aftalt to timers rallytræning. Vi skal have fokus på konkurrencelignende situationer. Som bonus har Amanda og jeg aftalt at vi passende kan træne lidt med hundene i line, som opvarmning til rallyprøverne søndag i Svalöv.

I dag var jeg godt en halv time i hallen Viby, hvor jeg havde en aftale med Mathilde på 10 år og farmor Mette.

Jeg mødte Mathilde første gang i søndags, hvor hun gik to fine rallyprøver med sheltie Boogie i juniorklasse og bestod begge gange.

Jeg vidste, at de skulle til prøverne på Bornholm 10.-11. marts og det endte med at vi aftalte dagens træning, for at se om Mathilde og Max kunne være en god ekvipage …

Det kunne de 😊 Mathilde er meget dygtig, og de skal nok finde ud af det sammen. Vi aftaler noget yderligere træning inden det bliver alvor på Bornholm.

Så nu er Max ikke bare med for hyggens skyld til Bornholm, han skal op i Juniorklasse med Mathilde begge dage.

Det ser ud som starten på et godt Hundens år.

Ingen kommentarer: