fredag den 14. oktober 2016

Coachingsession


Jeg har haft det ret underligt med rally- og HTM-prøverne på Samsø i morgen. Jeg har haft nogle fantastiske visualiseringer af både HTM-/FS-programmerne, rallytræningen er gået rigtigt godt, og jeg burde bare føle mig helt klar og ovenpå.

Det har jeg ikke gjort.

Tanken har ligget og spiret et stykke tid, i går kom den for alvor frem og i formiddags var jeg klar til at gøre det: Melde fra. Jeg har aldrig meldt fra til en konkurrence pga. manglende motivation.

Så – da jeg ikke havde mulighed for at få en coachingsession med Anja med så kort varsel – tog jeg den med mig selv. Jeg fortalte mig selv, hvorfor jeg ikke havde lyst, og forestillede mig hvad Anja ville sige.

Det var en ret effektiv session.

1. Hvorfor var jeg ikke motiveret? Det kunne jeg godt svare på.
2. Kunne jeg ændre på motivationen til i morgen?
Hvis nej, så ville det være unfair overfor mig selv og ikke mindst hundene at tage af sted.
Hvis ja, så skulle jeg gøre det, og leve op til det i forhold til hundene.

Jeg kan afsløre at svaret blev et ja, og jeg fik et mentalt los af de helt store bagi. Det var virkelig nødvendigt med det spark og hold da op hvor det virkede, både sessionen og sparket.

Lige efter fik jeg dette foto fra Neel, som er sammen med Sandie på Samsø:


Jeg spurgte om de var derinde og fik svaret ”Nej vi sidder overfor og kigger og tænkte på dig :-)”. Og så er der da slet ingen undskyldning for ikke at tage til Samsø!

Papirer og udstyr er ved at være klar, og så skal jeg gøre klar til årets sidste mojito med mynte af egen avl; som det kan ses af fotoet, er det tæt på sidste udkald.

Ingen kommentarer: