mandag den 17. oktober 2016

Nose Work træning


Dagens træning foregik i køkkenet. Jeg havde fundet diverse kasser, beholdere, kegler, låg mv. i garagen (ja, der trænger til at blive ryddet op), der blev afmålt godbidsmængde pr. hund (= reduktion i aftensmaden), og så fik de lov at arbejde med næsen én efter én.

Lidt til min overraskelse gik Lille Bjørn ret hurtigt død i det. Han søgte fint, men ville ikke rigtigt arbejde for de lidt sværere godbidder og da han havde fundet en godbid i dækket (ses på fotoet med Max), løb han glad rundt i stuen med det :-)


Max var noget mere ihærdig, og fandt noget mere end Lille Bjørn. Han var helt ligeglad med skramlen, men ikke så god til at vælte kegler mv. for at få fat i godbidder. Selvom hans hoved flere gange sad fast i nogle af de små æsker, var der ingen panik.


Til sidst Megan, som kørte på med god energi, men heller ikke arbejdede ret hårdt for de sværere godbidder.

Det var introduktion for Lille Bjørn og Max, 2. gang for Megan.

Næste gang bliver på et mindre glat underlag (udenfor på asfalt) og med opgradering af godbidder (ost/pølse). Jeg kunne godt tænke mig lidt mere vedholdenhed.

Kirsten opdagede at der var flere "forsvundne" Tupperware-dele blandt udstyret, så jeg må heller sørge for flere papkasser og andre beholdere mv., som kan være dedikeret til næsearbejdet ...

Ingen kommentarer: