onsdag den 22. marts 2017

Nose Work i Ringsted


I dag skulle Max og jeg til Nose Work hos Johanna, denne gang i det central Ringsted.


Mødestedet var en parkeringsplads ved Søgade, vi blev introduceret til ruten, vi var flere der ikke ønskede at vide hvor kilden var på de forskellige søg. Det endte med at Charlotte, Camilla og jeg gik som den ene gruppe, uden at kende til placeringen på de søg, vi skulle lave på egen hånd. Spændende!

De første fem kilder var placeret i en passage mellem parkeringspladsen og Tinggade. De to på en mur fandt Max let. Så var der et ved en trappe, hvor Max på to søg markerede samme sted, og det var godkendt tæt på kilden. De sidste to var mere drilske, men ved anden banegennemgang, og med lidt tip om, hvor de andre havde fået reaktion, fandt Max også dem og lavede to flotte markeringer.

Derefter gik vi ud på Tinggade. Vi havde fået udpeget fire bænke og der var to kilder. Jeg brugte en del tid i den ene ende, uden markering. Da vi kom til den anden ende var Max hurtig til at lave to flotte markeringer. Tjek.

De næste søg var med Johanna som iagttager. Det foregik langs murene på vestsiden af Tinggade. Max er meget tydelig, når han får færten i næsen. Han arbejder meget koncentreret og effektivt og man kan høre hans næse arbejde. Det var lidt svært for ham at lokalisere de lidt høje søg, vi skal have arbejdet med at han vænner sig til høj placering af kilder, men det endte med meget flotte markeringer af begge kilder på første stræk. Dernæst yderligere to, som han fandt flot, og endelig et sidste, som vi selv skulle finde uden hjælp og han lavede to flotte markeringer det rigtige sted på en måtte.

De sidste to kilder var placeret i en passage tilbage til parkeringspladsen, det lavt placerede fandt han lynhurtigt. Det højt placerede, brugte han mere tid på, men igen fin markering til sidst.

Det er virkelig spændende at se ham arbejde med næsen. Han arbejde utroligt koncentreret, slår nogle slag ud indimellem, med det er tydeligt at han følger færten. En sjælden gang kan han være lidt væk, men 95 % af tiden er det seriøst Nose Work arbejde.

Max er virkelig en fornøjelse at arbejde med, også i denne disciplin.

Ingen kommentarer: