torsdag den 11. maj 2017

Hva’ så?

Torsdag morgen

Anita og jeg har aftalt nogle træningsrunder inden de kommende HTM-prøver, den 20.5 i Årslev for Anitas vedkommende, 6.5 i Ringsted for os begge.

Vi arbejder med at finpudse vores programmer – og helt ærligt, der er smaddersjovt! For nogle år siden var det LP vi trænede og havde det sjovt med, nu er det HTM og FS, og det er også sjovt, men på en helt anden måde. I LP er der et antal veldefinerede øvelser og en facitliste for, hvordan øvelserne skal udføres. I HTM og FS er der ingen facitliste. Vi justerer større og mindre del af programmerne, og foretager en subjektiv vurdering af, hvordan vi synes sekvensen/programmet virker, og så justerer vi igen. Og pludselig har vi noget, der fungerer som et sammenhængende program.

Jeg havde mest fokus på HTM-programmet, startpositionen ved bord/stol, hvordan er Max placeret, hvilken position indtager han (dæk/sit), hvordan kommer han ind i første position hos mig, hvordan er første link osv. Hvordan bevæger jeg mig på banen, det eksperimenterede vi en del med, så jeg ender tilbage ved bord/stol på en ordentlig måde i forhold til Max’ slutposition.

Max indtager positionerne flot, overgangene er superflotte, han har helt styr på programmet. Jeg skal fortsat arbejde med koreografien, og der er forsat nogle detaljer, der skal arbejdes med med Max. Anita og jeg talte en del om linksene, og jeg har fået inspiration til nogle, der skal arbejdes mere med.

FS-programmet lavede jeg til sidst, bare for at mærke efter om det fungerede. Det gav så anledning til et flot program, noget spin foran der fungerede og en (af mange) superskarp kommentar fra Anita: Max er i tvivl om, hvilken position han skal indtage efter spinnet … Når jeg har ham til højre, venstre eller bagved siger jeg spin (eller twist) og position (plads/højre). Det med position mangler jeg foran. Så en stå gjorde underværker, for nu vidst ean, hvad han skulle – simple, but not easy!

Jeg fik en hel masse at arbejde videre ned indtil vi mødes om en lille uge.

Supergod træning!

Ingen kommentarer: