lørdag den 23. december 2017

Klassisk mad, statistik og årets dit og dat


Da vores begrænsede juleforberedelser var helt på plads, tog vi til København i dag for hyggens skyld. Det var et underligt tomt København sammenlignet med tidligere år, synes vi. Vi fik en kop kaffe i Original Coffee i Illum, fik set på en masse i Strædet, og endte på Bøf og Ost på Gråbrødretorv.


Vi gik helt klassisk med et glas champagne til at starte med og derefter entrecote, pommes frites og bearnaise og et glas rødvin fra Rhône, så fransk som man kan tænke sig og suverænt godt.


Den kraftige blæst havde gjort sit på stranden, så hundene og jeg kunne på den stort set mennesketomme strand komme tørskoet ud forbi badebroen og tage et foto i eftermiddags.

Jeg har gjort nogle meget vigtige ting klar til 31. december. For det første er taler og diplomer klar til Årets Hundepris 2017, som uddeles på dagen. For det andet er dagens 4 baner tegnet.

Så har jeg hygget mig med lidt statistik vedrørende årets prøver.

Jeg har dømt 15 rallyprøver, mine baner kan ses her.

Jeg har været til 90 rallyprøver med hundene, hvis jeg tæller det hele med, dvs. også 2 Nybörjar i Sverige, 2 juleprøver den 20. december, 7 prøver til rallydysten, 2 finaler i Årets Hund og 3 prøver til DM. Det blev til 74 officielle prøver i championklasse, 6 med Megan, 33 med Lille Bjørn og 35 med Max. De bedste point var 98 til Lille Bjørn (DM kvalifikation), 97 til Max (supercert.) og 95 til Megan – det var den 11. februar, hvor Lille Bjørn debuterede i championklasse, og jeg for første gang gik med alle tre hunde i championklasse.

Louise og jeg var har været oppe 7 gange i 6+ på et halvt år. Vi kvalificerede os til NM med vores bedste resultat 24,63 ved DKK prøve i Vejen, blev nr. 3 individuelt ved NM og nr. 2 i hold ved NM. En stor oplevelse, som har betydet rigtigt meget for mig på flere fronter.

Max og jeg var oppe 4 gange i FS1, bestod alle gange og fik pæne point. Vi endte med FS1-titlen og blev Årets Hund nr. 3 i FS1 i DKK.

Max var oppe 2 gange i HTM2 og 3 gange i HTM3. Vi bestod ingen af gangene, men specielt HTM3 på Samsø var en stor oplevelse, som gav mig en af årets allerbedste hundeoplevelser på en magisk weekend. Lille Bjørn debuterede i HTM1 på Samsø og har været oppe i alt 3 gange og overtruffet mine vildeste forventninger. Han har gået som en drøm til alle prøver, han er superglad og fokuseret, og har virkelig fået mig endnu mere tændt på HTM. Han mangler 1 Q-point i at få 12 Q point, og jeg er i fuld gang med hans HTM2-nummer.

Egentlig kan statistikken ikke bruges til meget andet, end at dokumentere at jeg har været til rigtigt mange prøver. Og billedet bliver et ganske andet i 2018.

Jeg skrev overskriften først og jeg havde tænkt at lave en liste over alle mulige positive oplevelser i år inden for forskellige kategorier. Men jeg fandt ud af, at flere af oplevelserne er ganske private, så dem har jeg ikke tænkt mig at beskrive i detaljer her. Så her bliver det udvalgte Årets et eller andet.

Årets citat: ”Det er det samme, bare modsat

Årets blogkommentar: Mia Rasmussen ..."det hedder HTM med Lille Bjørn og HTM med Max og intet andet (altså bortset fra rally og Nose Work). " LOVE IT!!! 😂 😂

Årets bedste kursusforløb: Nose Work hold med Max hos Lonni.

Årets bedste rallyprøve: De fire prøver på Samsø med Lille Bjørn og Max under ét.

Årets bedste HTM-prøve: De to HTM-prøver med Lille Bjørn og Max på Samsø.

Årets bedste 6+ prøve: Den individuelle prøve til NM, både fordi Louise og jeg var på toppen, og – især – pga. den fantastiske opbakning fra holdet.

Årets bedste beslutning: Der er mange gode kandidater, men beslutningen om at sige farvel til Megan var helt rigtigt timet. I en anden kategori, men også en super god beslutning, var at melde afbud til DM med Max.

Årets bedste blogindlæg – når jeg selv skal sige det: Farvel Megan samt Den sidste dag - og den første.

Årets bedste enetime: Sonjas feedback til Louises og mit 6+.

Årets feedback: Amanda (fra flere prøver og træninger), Anita (ved næsten alle vores træninger, og de hyggelige ture til Bornholm og Hangar 17), Anja (coaching), Johanna (ved flere træninger), Liv (årets bedste samtale og fokus på at smile).

Der er uden tvivl meget andet, som jeg ikke lige kan komme i tanker om nu, men 2017 har altså været et rigtigt dejligt år!!!

Ingen kommentarer: