fredag den 8. december 2017

Jul, gaver, glæde


En væsentlig del af coachingsessionen i går handlede om følelser: hvordan føler jeg til konkurrencer, hvordan skaber jeg følelsen, hvad kan jeg gøre for at sætte rammerne for følelsen osv.

Og hvordan er følelsen, hvor sidder den?

Anja har spurgt om det til tidligere sessioner, og jeg er kommet med nogle vage svar. I går var jeg lidt skarpere, den fede følelse er som at være forelsket! Som forelsket ser man alt i positivt lys, og intet kan slå en ud af kurs. Små ting, som under normale omstændigheder ville forstyrre, opdager man ikke engang, når man er forelsket.

Det er DEN følelse jeg arbejder med at skabe til konkurrencerne, Lille Bjørn eller Max skal opleve det fantasiske overskud det giver, at have en fører som føler sig som forelsket.

Det var så nærliggende, og alligevel har det taget lang tid at nå dertil.

Jeg har en screensaver på min arbejds-pc med et foto af mig, Lille Bjørn, Max og Megan. Det var det sidste jeg så i går, inden jeg tog fra arbejde til Anja, og jeg kunne mærke det dybe sug i maven og tårer i øjenkrogene. For helvede, jeg elsker de hunde!!!! Megans blik kan stadig og vil sikkert altid trænge dybt ind i mit hjerte.

I dag fik vi julegaver i Nets, det er måske lidt mekanisk, men tanken er god og jeg synes de tre kgl. Porcelænsskåle, som jeg havde valgt, er en supergod gave, og de skal nok blive brugt ofte hjemme hos os.

Indsamlingen til et maleri til Anja, som startede i går aftes, bliver et superhit. Efter et døgn var der kommet bidrag på i alt 4.100 kr. fra 49 deltagere, langt over mine vildeste forventninger – og forhåbentlig kommer der mange flere bidrag.

Målet er et fantastisk maleri og som udgangspunkt et foto. Anja og jeg er i kontakt om fotoet, der skal nok være noget forbehandling, som er organiseret, og så er det ”bare” at finde den rigtige maler. Hvis du har nogle tips, så send gerne besked til pl@lysh.dk. Jeg har brug for en dygtig maler, som ud fra et knivskarpt foto kan male et oliemaleri på anslået 80 x 100 cm.

Weekenden står i rallyens tegn. I morgen er der afslutning på Rallyinstruktøruddannelsen 2017 i Sydkystens Hundeskole. Amanda og jeg har fået de sidste detaljer på plads i dag, vi har aftalt hvordan vi håndterer en kursist, som ikke kan deltage i morgen, og vi er sikre på at det bliver en dejlig dag. Vi glæder os til at bedømme nogle superdygtige kursister.

Søndag tager Amanda og jeg til Sverige med fire hunde for at debutere i svensk rally. Jeg havde et par afklarende spørgsmål til aften og Margaretha og Ingrid svarede indenfor et splitsekund! Det bliver sjovt at konkurrere med hundene i line og naturligvis er det noget særligt at starte med hundene uden for Danmark.

God weekend, til alle der er nået hertil :-)

Ingen kommentarer: