lørdag den 30. december 2017

Dagen før dagen


I morgen afholder Sydkystens Hundeskole sin traditionelle dobbelte rallyprøve. Det er sjette år i træk vi holder prøve 31.12 og femte gang det er en dobbeltprøve. De har været populære alle årene, og de aktuelle prøver blev overtegnet for måneder siden. Med omkring 100 starter er det et pænt stort arrangement; vi vil alle gerne nå hjem i god tid, så vi kan slappe af inden de traditionelle nytårsaftensaktiviteter, hvad de end måtte bestå i, så vi mødes allerede kl. 7:00 i hallen, der er indskrivning fra 7:30 og første banegennemgang kl. 8:00.

For fjerde år i træk uddeler vi Sydkystens Hundeskoles hundepriser til tre af de nominerede. Præmieoverrækkelsen bliver cirka midt på dagen, jeg har gjort diplomer klar, præmierne, der følger med, er gjort klar og sidst, men ikke mindst, er de tre korte taler med begrundelserne gjort klar.

Jeg har pakket bilen med alt muligt til prøven, herunder 120 stykker legetøj da vi, igen traditionen tro, har præmier til alle ekvipager uanset resultat.

Charlotte har bestilt nogle vildt flotte rosetter, jeg havde selv lyst til at deltage for at vinde en af dem, men jeg må nøjes med at dømme :-)

Jeg har tidligere skrevet tilbageblik på 2017 fra diverse vinkler: Ordbog 2017, Klassisk mad, statistik og årets dit og dat og 2017 – et særligt år!

Så som afslutning på dette årets næstsidste blogindlæg vil jeg nøjes med at skrive, at årets bedste beslutning konkurrencemæssigt var at prøve HTM med Lille Bjørn. Jeg viste programmet for Johanna til træning 23. maj Rally, HTM og Nose Work – og en sød pige.

Vi debuterede 14.10 og har været oppe i alt 3 gange officielt, ud over debuten på Samsø også den 28.10 og 17.12. Jeg citerer lige nogle dommerkommentarer: ”Nåhr, hvor er han sød! Pæne positioner. Sejt at han er helt upåvirket af dine armbevægelser (øger sværhedsgraden)”, ”Dejligt motiveret hund med logrende hale :-)”, ”Meget fin kontakt mellem dig og hunden.”, ”Han er bare så tæskesød”, ”Dejligt opmærksom hund.”, ”Rigtigt fine positioner. Superflot fokus.”, ”Dejlig opmærksom hund” og ”Super sødt program. Fik mig til at smile :-)”.

Og det var da heller ikke dumt at starte i svensk rally 10.12 og få denne tilbagemelding: ”Mycket trevligt ekipage. Fin kontakt, glädjespridare! :-)

Det er da bare til at blive i godt humør af at læse :-)

Fotoet er et minde fra for otte år siden, da Megan blev årets spaniel i LP3.

Ingen kommentarer: