lørdag den 27. februar 2010

Nørderi og abstinenser

Hvad er en nørd? Jeg kom til at tænke på det i går, da jeg skrev med en mednørd fra Nørdklubben  og vi udvekslede interessante (!) betragtninger om at være mere eller mindre nørd og at være for meget nørd :-)
Der er en interessant artikel her om emnet, og jeg opfatter helt klart nørden som den positive variant. Nogle citater: ”Nørder er nogle behagelige, intelligente mennesker med en stor social kontaktflade. De ved noget om næsten alt og meget om nogle få ting.” ”En person, der vælger sine egne sociale omgangskredse efter sine interesser frem for at vælge sine interesser efter hvilken social omgangskreds han er blevet placeret i.” ”Der ud over har nørden typisk en tendens til at sætte sig meget grundigt ind i hvad han nu interesserer sig for.”
Og i dag kunne jeg bare mærke at jeg havde træningsabstinenser. Jeg trænede lidt på morgenlufteturen og efter morgenmaden tog jeg så til Jersie for at træne med Lille Bjørn og Megan. Det er stadig et pænt snelag, og det er blevet lidt sjappet, så det var ret anstrengende at gå i, og Lille Bjørn synes ikke det var ret sjovt. Så efter en flot fremsending til felt strejkede han simpelthen. Jeg sænkede kriterierne vildt meget, men der var ingen kontakt.
Megan var til gengæld meget veloplagt, selvom det var tydeligt at hun havde svært ved at komme rigtigt i fart. Men der var fuld knald til keglen, og en rigtigt flot apportering fra kegle som jeg var specielt tilfreds med. Og et fantastisk stop i indkald med stå (hvor signalet nu er verbalt = stay). Der var noget kludder i firkanten (opdelt i en masse momenter), men jeg fandt ud af at jeg gik meget underligt i sneen, så jeg kan godt forstå hvis Megan virkede lidt desorienteret; da jeg gik et andet sted hen var der pludselig ikke problemer. Vi sluttede med nogle rigtigt flotte stillingsskift og jeg kørte meget tilfreds hjem
Og så har jeg betalt for 7.99 GBP, så vi igen i går kan se Crufts tv. Det var et kæmpehit sidste år!
Nørdet – på det den gode måde!

1 kommentar:

Gyldenkærne Border Collies sagde ...

Jamen, det er jo bare det helt rigtige billede af os :)