fredag den 14. januar 2011

Sydkystens Hundeskole

Hvis der er læsere af denne blog, der ikke kender mit engagement i Sydkystens Hundeskole, så har de ikke fulgt godt nok med!
Vi arbejder løbende for at udvikle udbuddet af kurser for hundeejere, som er interesserede i at arbejde med deres hunde i næsten hvad-som-helst på et kvalificeret niveau.
Så fra det spæde udgangspunkt for kun 1½ år siden med rally- og hvalpehold har vi nu bredt os over en lang række discipliner. Vi synes selv vi er ret gode til at undervise hvalpe og unghunde samt i rally og LP på mange niveauer.
Vi gør bestemt også noget for vores instruktører. I vores vision for hundeskolen står ”Hundeskolen, der tiltrækker de bedste trænere, gennem en attraktiv kombination af gode træningsbetingelser, markedsmæssig aflønning og løbende kompetenceudvikling.”
Men vi kender også vores begrænsning, og har været heldige at kunne tiltrække en masse dygtige trænere til at undervise inden for deres specialområder. Som eksempler kan jeg nævne
  • Anja Christiansen og Sofie Eggert Hjorth. I HTM og Freestyle
  • Vibeke Gyldenkærne i Spor
  • Conni Hansen i rally champion
Alle har afprøvet deres kurser i andre sammenhænge, og så har vi spurgt om de ville holde kurserne for Sydkystens Hundeskole – og vi har endnu ikke fået et nej!
I weekenden skal Megan og jeg som den rene luksus deltage i to af vores egne kurser! Lørdag introduktion til HTM og søndag sporkursus for viderekomne.
Vi glæder os ret meget :-)))))

Ingen kommentarer: