torsdag den 20. januar 2011

Planlægning

Planlægning er en essentiel del af mit professionelle virke som projektleder.
Og det er det også lige nu i hundesammenhæng.
  • Der skal løbende planlægges for de to ugentlige LP-hold i Sydkystens Hundeskole.
  • Jeg har sendt oplæg til instruktørerne i Sydkystens Hundeskole til vores planlægningsmøde i næste uge, hvor vi gerne skulle få styr på holdene for resten af 2011: holdtyper, fordeling på egne og andre instruktører osv.
  • Og ikke mindst er planlægningen af Lille Bjørn og Megans freestyle-programmer i fuld gang.
Og det med freestyle er virkelig seriøs planlægning. Jeg har nu fundet musikken til begge programmer, et afgørende grundlag for et godt nummer, og det har krævet en del lytning.
Og så er jeg i gang med planlægningen af Megans nummer, hvor det første minut nu er planlagt detaljeret: Dvs. det er beskrevet med sekunders intervaller hvad Megan og jeg skal gøre, bestemt af skiftene i musikken.
Og så er jeg begyndt at gå dette minut uden Megan, for at sikre mig at alle detaljer kan udføres i takt til musikken uden hund.
I morgen tager jeg hul på et par sekvenser med Megan. Og så kommer der uden tvivl nogle justeringer. Der er nogle af elementerne (både tricks og HTM), der skal være lidt skarpere, men det skal nok komme.
Det kan ikke længere skjules: Jeg er blevet grebet af en ny disciplin indenfor hundetræning!
Vi har også seriøse diskussioner herhjemme om jeg skal prøve med Lille Bjørn … Mon ikke 1 minut i for sjov klasse skulle være muligt?? – og ikke mindst min påklædning til Megans nummer. Det bliver Ikke noget med tylsskørt, men nok med stråhat!

Ingen kommentarer: