torsdag den 13. januar 2011

Gang i træningen igen

Rallyholdet i gang i ridehallen
De dårlige undskyldninger står i kø, når den manglende eller begrænsede træning den sidste måneds tid skal forklares, men nu sker der endelig noget!
I søndags startede Lille Bjørn på Camillas LP begynderhold. Et lille, lækkert hold med 6 deltagere: en stabyhoun, en border collie, to engelske springer spaniels, en grand danois og så altså Lille Bjørn. Som tidligere nævnt følger vi det normale forløb, bortset fra at jeg stiller nogle rallyskilte op, så belønning bliver forbundet med skiltene. Hold da op, hvor var det lækkert at arbejde med Lille Bjørn! Han var virkelig tændt og opmærksom, så vi fik arbejdet rigtigt godt hele timen, og fik krydret med nogle rallyøvelser ind i mellem.
Træningen foregik på en parkeringsplads ved Ejby Kirke, med gode forstyrrelser, og det generede bestemt ikke Lille Bjørn.
Og så har vi en ualmindeligt engageret og entusiastisk træner, og så kan man da ikke forlange mere!!! Vi glæder os til at fortsætte træningen.
I går lød startskuddet for den indendørs træning i Sydkystens Hundeskole 2011. Og hvilken start:
  • Et dobbelt rallyhold med Susanne Jervin og Charlotte Worm Larsen som instruktører og i alt 13 deltagere, heraf ikke mindre end 8 cocker spaniels
  • Et dobbelt LP-hold med Susanne Jervin og mig som instruktører og i alt 12 deltagere, heraf 4 collier
  • Og endelig et LP-stjernehold med mig som instruktør og i alt 7 deltagere, heraf 4 sheltier
Træningen foregår i en ridehal i Gadstrup, hvor det summede af aktivitet i næsten 4 timer, med hunde og førere der tydeligt trængte til at komme i gang igen efter vinterpausen.
Stjerneholdet er for ”Førere, med ambitioner om at deres hund skal blive stjerne indenfor DKK's lydighedsprogram.” Alle deltagerne har fået mulighed for at skrive deres ønsker til træningen på forhånd, og ordet ”forstyrrelser” fremgik af mange af tilbagemeldingerne. Så jeg bød velkommen iført pandelampe, safarihat og ledsaget af Megans favoritlegetøj, en pibende plysand – heldigvis blev jeg vist ikke fotograferet :-)))))
Læs en af deltagernes beretning fra aftenen.

Ingen kommentarer: