lørdag den 8. januar 2011

Ugen der gik

Jeg har stor set ikke fået trænet med hundene siden nytårsdag, men nu begynder der at ske noget.
Jeg har planlagt deltagelse i diverse træning, som gerne skulle understøtte målene for 2011, som jeg tidligere har beskrevet. Se den samlede oversigt over kurser mv. inkl. min egen undervisning i aktivitetskalenderen. Bl.a. er Lille Bjørn tilmeldt Camillas LP begynderhold, hvor vi vil følge den almindelige undervisning, med den lille tilføjelse at jeg stiller nogle rallyskilte op hver gang, så belønning bliver forbundet med skiltene.
Jeg har lavet en lille quiz med spørgsmål om hvad der vil ske i 2011 . Svar modtages indtil 1. februar, og jeg har allerede – på basis af de første svar – reflekteret lidt over, hvad svarene egentlig betyder for mig … Hvis quiz-deltagerne tror jeg når mine mål, vil det naturligvis anspore mig til at arbejde for at nå dem. Hvis de tror jeg ikke når dem, vil det nok anspore mig endnu mere :-) Og jeg har et par af dem, der allerede har svaret, lidt mistænkt for faktisk at have tænkt sådan, da de gav nogle af deres bud!!!
Planlægningen af undervisningen af de to LP-hold i Sydkystens Hundeskole, som begynder på onsdag, er i fuld gang. Det er dels et ”almindeligt” LP-hold sammen med Susanne Jervin, og et LP-stjernehold, for nogle af de virkeligt skrappe LP-udøvere. Jeg glæder mig naturligvis til at komme i gang med undervisningen igen, men allermest til at udfordre sidstnævnte hold!
Blandt nogle kedelige breve i postkassen lå i dag et dejligt brev fra DKK, som har godkendt Megans rallychampionat, og hun fremstår nu således på hundeweb:

Endelig kom der dejligt nyt fra My Dog udstillingerne i Göteborg: Toftahill Express Yourself (Fia) blev begge dage bedste tæve nr. 2 med reserve cacib, begge dage kun slået af Toftahill Go For It (Cilla) fra samme opdrætter, Lena Eriksson. Fia er Ottos barnebarn og vi ønsker Lena stort til lykke med sit meget succesfulde opdræt!

Ingen kommentarer: