torsdag den 24. februar 2011

Hårfine grænser

Er det bare mig der synes dagene forsvinder ….
I søndags skulle Lille Bjørn og jeg normalt have trænet på Camillas LP-hold, men hun havde valgt at tage på en velfortjent forlænget weekend til Paris med Rune, og så var vejen banet for at tage til Sorø uden hund og se på LP i 4 timer :-) Jeg så en masse fantastisk LP-arbejde og fik talt med rigtigt mange hundevenner. Jeg var der specielt for at heppe på to af LP2-deltagerne: Vibeke & Julie og Susanne & Maddie. Der var tæt i toppen af den klasse. 13 deltagere, 6 med 1. præmie og de fik 208, 207½, 205, 201½, 201 og 200½, og så er det marginalerne der afgør. Birgitte Brüel og Tiger vandt en meget populær og velfortjent sejr med 208 point, Vibeke ærgrede sig over et misset tilbagespring (kostede 10 point), så hun ”kun” fik 201½, og Susanne debuterede i LP2 med flotte 200½.
Papirerne og alt det praktiske til rallyprøven på lørdag blev gjort klar i tirsdags. Det er et arrangement for Spaniel Klubbens region 2, og der er 18 spaniels med - 1/3 af deltagerne, fantastisk!
Lille Bjørn skal op i øvede klasse for første gang længe, og Megan skal op i championklasse for anden gang.
Og så i dag kom der lige noget officielt om Masterclass. Jeg véd der er mange, der læser denne blog, som også læser Connis blog.
Jeg kan afsløre at ideen er min. Jeg elsker begrebet Masterclass. Dengang jeg startede Project Management Masterclass i Lysholdt Consulting A/S-regi fik jeg nogle stjerner indenfor deres områder til at præsentere deres tanker og ideer for en række professionelle projektledere.,
Og så fik jeg for ikke så længe siden lokket Johanna Allanach til at være masteren på en Masterclass for hundeførere.
Jeg har fået mit firma til at sponsorere. Jeg har inviteret 6 gode hundevenner til at deltage – og hele arrangementet er kvit og frit for dem. Jeg håber ikke nogen bliver fornærmende over ikke at være inviterede … Og jeg er sikker på at de, der kommer, får en fantastisk dag!

Ingen kommentarer: