fredag den 18. februar 2011

Afslapning

I dag skulle vi så deltage i vores andet og sidste arrangement i forbindelse med Copenhagen Dining Week. Vi startede med lidt shopping i København, jeg fandt et par Dvd’er fra ønskesedlen: Renoirs Swamp Water og Hawks’ Monkey Business. Og så røg Clairs Flame of New Orleans og Borzages Desire lige med i kurven

Vi kunne ikke få plads på Cafe Europa og så gik vi hen til Villa Vino til et glas champagne inden vi endte i Tire-Bouchon.
Menuen var Jura-inspireret: Charcuteri fra Alperne m. cornichons, ”Tartiflette" kartoffelfad m. Reblochon-ost, bacon, løg og hvidvin serveret m. sprød salat samt ost (Paul) og Valnøddetærte med honningis (Kirsten). Der var naturligvis fundet nogle lokale vine der matchede maden, så vi fik ovenstående Cotes du Jura til maden, et glimrende valg :-)
Jeg træner principielt ikke med hundene dagen inden en prøve, men snød alligevel lidt med Megan, så vi fik trænet fire udvalgte rallychampionklasse momenter i eftermiddags.
Og så må jeg tilstå – jeg synes det går rigtigt godt med Lille Bjørn til LP-træningen, så nu er vi tilmeldt 2-dages kurset med Helle Damkjær den 5.-6. marts 2011. Megan var på det samme kursus for næsten præcis to år siden, og jeg tror jeg kan lære rigtigt meget ved at gå på kurset med Lille Bjørn.
I morgen skal Megan debutere i rallychampionklasse, og jo vi GLÆDER os!

Ingen kommentarer: