lørdag den 19. februar 2011

Debut i rally championklasse


I dag skulle vi til Sorø, til et af Border Collie Klubbens fantastiske arrangementer. Det er en klub der virkelig kan få afholdt store, spændende arrangementer og få det hele til at glide perfekt. LP, rally, udstilling og htm indendørs. En misundelsesværdigt aktiv klub!
Megan debuterede i championklasse. Pernille Thelin har optaget prøven (tak!).

Megan ved keglen (foto: Annie Larsen)

Det er tydeligt at jeg har problemer med højrehandlingen, og efter min vurdering mistede jeg 2 x 10 point (springvand og skift side foran), og så er det pludselig ikke så galt at ende med 75 point. Megan blev 3. vinder, og vi er helt med på hvad der skal trænes til næste lørdag!!!
Der var tyndt med nørder i rally i dag, men Annie og Tira var med, og gik en meget flot bane – kun et par førerfejl kostede den anden pind :-(
Der var også er masse LP, som jeg kun fik set glimt af, men da Lille Bjørns og min LP-træning i morgen er aflyst, træneren tager til Paris, så smutter jeg til Sorø igen og ser LP, bl.a. med Vibeke & Julie og Susanne & Maddie i LP2.
Og så er jeg i dag inviteret til at holde et indlæg på Dansk Terrier Klubs møde for race- og kredsemøde den 27. marts. Jeg er blevet bedt om at fortælle hvordan Sydkystens Hundeskole er vokset fra ingenting til en driftig skole med mere end 200 medlemmer og et bredt udbud af kurser på under 1½ år. For det kan måske give inspiration til andre. Jeg glæder mig meget til at beskrive dette forløb og præsentere det!

Ingen kommentarer: