søndag den 17. juli 2011

De unge

Torsdag sluttede de tre LP-hold i Sydkystens Hundeskole i denne omgang, de fortsætter som to hold fra den 11. august. Det er virkeligt fascinerende at følge de enkelte ekvipager på disse hold, for der sker udvikling hele tiden. Nogle gange er der momenter der kommer lidt ud af et sidespor, og så finder vi nye teknikker. Der kommer mønstre, som absolut ikke er tiltænkt, som kræver lidt omprogrammering. Men netto er, at der sker fremskridt, og at det samlet set er synligt. Og at de enkelte førere nærmer sig et af målene, at være klar nok til den næste LP-prøve, som i flere tilfælde er den første :-) Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvad der skete for mig, da jeg var oppe til den første LP-prøve, og pludselig blevet grebet af det. Der er et par af deltagerne jeg godt kan forestille mig vil opleve det samme :-)))
Fredag havde Annie og Tira inviteret til nørdtræning med efterfølgende grilning hjemme hos dem i Jægerspris. Det blev til en skøn eftermiddag og aften hos Tira, hendes mor og far og deres nr. 5 (Nanna), som også fotograferede. Vi skålede i noget Asti for at fejre Tiras rallychampionat (det kan da ikke gøres ofte nok!), vi gik en tur til stranden, og så stod den på lidt rally- og LP-træning.

Lille Bjørn i rally (foto: Nanna)
Lille Bjørn vil gerne træne mere ... (foto: Nanna)
Lille Bjørn træner dæk. De andre sit, dæk, sit, dæk, sit :-) (foto: Nanna)
Megan i stillingsskift (foto: Nanna)

Lørdag var vi inviteret til Præstø for at fejre at Peter er blevet 30 år og er udnævnt til premierløjtnant. Det var det mest fantastisk vejr, så hele aftenen blev nydt i haven med skøn grillmad og dejligt selskab. Mingus på snart 3 måneder var en del i centrum, men der var en hård konkurrent i form af Smilla på 9 uger :-)

Solnedgang set fra Hestehaven mod Frederiksminde
Vi havde naturligvis også en gave med til Smilla
Dette foto blev lagt ud på Facebook med teksten "Det nyeste familiemedlem!", og det væltede ind med lykønskninger og spørgsmål :-)))))

Peter med sin faster og nogle spændende kager!

Ingen kommentarer: