onsdag den 28. marts 2012

Bud efter bjørnen


Søndag gik turen til Vallø Slot og en skøn tur i parken og skoven. Vi plukkede noget ramsløg og nød det fantastiske forårsvejr i fulde dag, ligesom Megan, Lille Bjørn og Max.


Hjemme igen fik jeg en af livretterne, nogle torskerognsmadder.
Mandag stod den på afslutning af tre LP-hold indendørs. Der er en fantastisk god stemning på de tre hold, og der bliver trænet rigtigt meget mellem træningsrunderne også, så der er gode fremskridt. På de to første hold var i alt 8 oppe til LP1-generalprøve (én med ændrede kriterier) og de fik 1 3. pr., 3 2. pr. og 4 1. pr. Den ene 1. pr. var på 178½ point, hvor jeg virkelig måtte anstrenge mig for at finde noget at trække for. Det 1 point blev mistet på en ekstra bliv-kommando i vendingen efter at næseprøverne var lagt. Vi var ikke helt sikre på reglerne, så dagen efter blev en dommer konsulteret, og det var korrekt at trække ½ (x2) for kommandoen. Men det er godt nok ikke hver dag jeg ser så flot LP-arbejde :-)
Stjerneholdet skulle efter fællesøvelserne demonstrere favoritøvelser, og som den ene morsomt sagde efter fællesøvelserne, hun kunne godt gå hjem, for det var hendes to bedste øvelser :-) Hun blev heldigvis og der var masser af flot LP-arbejde, og heldigvis også detaljer at arbejde med selv i favoritøvelserne.

En af mange skønne morgener
I går skulle have været en stille aften hjemme, men da vi var ved at være færdige med at spise kom der en opringning. En Norwich terrier ejer var kommet fra Fyn med sin højløbske tæve, og pludselig opdagede hanhundens ejer, at de to var for nært beslægtede. Det skyldtes en hel banal fejl, og heldigvis blev den opdaget, før der sket nogen skade. Nu blev vi spurgt om Lille Bjørn måtte bruges. Jeg tjekkede med hundeweb, og forhørte mig om tæven, og enden på det hele blev at vi drog af sted for at besøge tæven. Det var lige noget for Lille Bjørn. Ydermere fik han lov at overnatte, og han kom hjem til aften efter nogle vellykkede parringer. Vi krydser fingre for at der kommer noget ud af anstrengelserne.
I aften sluttede Anita og jeg vores rallykurser i hallen med nogle generalprøver i hhv. begynder, øvet, ekspert og championklasse. Begynderholdet har gjort flotte fremskridt og der var to der opnåede 100 point i en af banegennemgangene. Den ene fik også 99 i en ekstra gennemgang uden line, som alle sammen i øvrigt bestod. Masser af flot førerarbejde.
Endelig blev der gjort lidt rent i hallen (gulvet) inden den officielle rallyprøve i morgen. Vi har hallen sidste dag på lørdag, og det bliver lidt vemodigt at tage afsked med den, men også dejligt at komme på græs for alvor.

Ingen kommentarer: