søndag den 18. marts 2012

Ingen hundetræning

Oksemørbrad asian style

Jeg har stort set ikke fået trænet egne hunde i weekenden. Jeg havde planlagt to træningstimer hos Conni går og noget selvtræning i hallen i morges. Men jeg foretog en hård prioritering, og valgte begge dele fra. Rigtigt fornuftigt – for der var virkelig brug for en pause.
Lørdag startede med to rally specialhold om formiddagen, og jeg havde udtænkt nogle snedige kombinationer, tror jeg nok – noget der kan prøve grænser lidt af, noget der kan bidrage til at skabe situationer, som giver mulighed for at give feedback. Jeg tror det lykkedes.
Så skulle jeg have deltaget i to Helhed og detaljer timer hos Conni, men det kunne jeg ikke overskue. For allerede 1430 skulle jeg have den første af tre samtaler med instruktører, så jeg valgte at bruge pausen til at køre hjem og få noget frokost, og vende frisk tilbage til hallen og samtalerne.
Lørdag aften stod den på oksemørbrad asian style, mums.
Søndag morgen havde jeg booket hallen til selvtræning sammen med to andre, og jeg meldte fra lørdag eftermiddag. Jeg kunne bare mærke at jeg trængte til at slappe af. Så søndag formiddag gik med stille og rolig oprydning mv., og en dejlig strandtur med de to gamle hunde: Otto og Megan. Selv når Otto ikke har snor på går det i et adstadigt tempo, og det er totalt afstressende. For vi skal jo nå ingenting.
Vel hjemme igen pakkede Kirsten og jeg bilen med bl.a. Max og Lille Bjørn, og kørte ind til en af mine tidligere kolleger, som er kommet i den lykkelige situation, at familien har besluttet at få hund til sommer, og så ville de høre nærmere. Så over kaffe og kage fik vi talt om en alt muligt om at vælge hund og have hund, og både Lille Bjørn og Max optrådte som værdige og fornuftige repræsentanter for deres respektive racer. Vi fornemmede i hvert fald at tankerne om en dansk-svensk gårdhund blev påvirket i retning af en border terrier …
Vi fortsatte ind til Christian og endte med at få aftensmad fra Saigon, en af vores absolut foretrukne takeaway steder.
Ikke den store hundetræning med egne hunde i weekenden, men masser af hundeaktivitet.

Ingen kommentarer: