søndag den 24. februar 2013

På skue

Camilla, Findus og Kirsten
 
Kirsten og jeg havde lovet Camilla, at vi ville komme til DKK Kreds 2’s skue i Stestrup Fritidsgaard, for at hjælpe og heppe på hende og Findus, der skulle debutere i udstillingsringen. Og det var da en fantastisk debut! Naturligvis har de trænet, men alligevel … En superprofessionel præstation af både fører og hund, som man kan se på videoen.

Findus er kun 4 måneder, men var totalt cool. På når han skulle være det, og sov i sit bur når det var det, der skulle til. Jeg er glad for at man kan høre mine eneste kommentarer sidst på optagelsen: ”Så må der klappes, hvor var det flot!”, for det var præcis hvad det var.

Efter eftermiddagsturen med hundene blev jeg lidt rastløs og det endte med at Max og jeg tog ned til hallen og trænede en lille halv time.

Lille spejl på væggen der ...

Det kommer sikkert ikke som den store overraskelse for læserne af min blog, men Max er vidunderlig at arbejde med :-) Når vi skal arbejde arbejder han, når vi ikke skal, slapper han af. Der er det med lyden, det har jeg en enetime om på fredag hos en ekspert.

Vi arbejdede med fri ved fod, stillingsskift, springapport, positioner under gang, indkald og fremsending. Der er masser af detaljer at arbejde med, men Max er bare skarp, og jeg har bare en rigtig god mavefornemmelse for den videre træning med ham.

Ingen kommentarer: