søndag den 5. januar 2014

Årets første rallyprøver

Igen i dag afholdt vi i Sydkystens Hundeskole dobbelt rallyprøve. Igen blev det en stor succes med masser af positive tilbagemeldinger.

Jeg skulle op med Megan i championklasse ved Anitas debut som rallydommer og dømme i den anden ring.

Jeg havde undervurderet hvor tændt Megan var, men hun var virkelig på. Totalt glad og logrende, og hun havde en herlig banegennemgang. Det var en 10’er et par 3’ere og godt en håndfuld 1’ere og vi endte med beskedne 77 point, som rakte til en 7. plads ud af 9. Men det er svært at være utilfreds med en hund der nærmer sig de 11 år og opfører sig som en stor hvalp :-)

Jeg havde fornøjelsen af en meget flot ekspertklasse. 20 deltagere, en enkelt IB, 11 pinde og 3 DKRLCH. 95 point rakte til en 11. plads. 98 til en 7. plads. Der kom 4 i træk som fik 95, 100, 100 og 96. Jeg spekulerede på om jeg havde lavet en for nem bane, men nej, det var altså super førerarbejde.

Min dommerdag sluttede med championklasse med 10 deltagere. 1 IB’er, 1 på 85 og 91 rakte til en 8. plads. En meget flot standard og en nydelse at dømme og at kunne give meget specifik feedback til de enkelte ekvipager.

Ingen kommentarer: