søndag den 23. marts 2014

Skøn weekend


Det har været en dejlig weekend.

Det startede næsten som en forlænget weekend torsdag eftermiddag og aften.

Jeg havde tidligt fri fredag, hvor vi havde aftalt med Lis og Poul at mødes til aften på Odd-fellow Gaardens bistro i Køge, hvor vi fik en skøn aften med fantastisk mad og vin og hørte om deres tur til Australien og New Zealand.

Lørdag stod den på rallyprøve. Det var dejligt kun at skulle byde velkommen og sige tak til sidst, og så i øvrigt koncentrere mig om at gå op med Megan og Max og bare kunne være tilskuer.

Der er noget af den mentale træning der har virket, for jeg tror virkelig jeg fik fokuseret på det positive ved begge prøver, specielt efter at have genset dem flere gange. Flot hundearbejde, sløset/uopmærksomt førerarbejde.

Som Niina Svartberg fortalte, hunden er facit! Med den attitude begge hundene lægger for dagen skal jeg da bare fortsætte træningen og konkurrencerne som planlagt. Selvfølgelig har jeg ærgret mig over fejlene, men så var det altså heller ikke værre. Og en positiv tilbagemelding fra én, hvis tilbagemelding virkelig betyder noget, reddede dagen.

I dag var sat af til hjemlig hygge. Max og jeg hentede morgenbrød hos Kenti i Køge, Kirsten og jeg var i København og hygge os, vi afsluttede med frokost i Bøf & Ost.

Da vi kom hjem gik vi en dejlig tur med hundene, hvor ikke mindst Max havde det fantastisk med at apportere træpinde, som vi kastede i vandet. Han ligner sin oldefar Otto mere og mere, også på det punkt. Otto var sent udviklet. Vi kan mærke, at Max bliver mere og mere moden, nu hvor han nærmer sig de tre år. Dejligt!

Jeg har fået færdiggjort min del af materialet til næste runde af Rallyinstruktøruddannelsen på lørdag. Jeg synes det er et fantastisk program, jeg håber kursisterne synes det samme :-)
  • Vi skal runde pointgivning af,
  • gennemgå skiltene i ekspert- og championklasse,
  • kommentere et par af de baner, som kursisterne har udarbejdet siden sidst,
  • arbejde med indlæring af specifikke momenter; der kommer to førere (med hver to hunde), som skal have hjælp,
  • der skal planlægges et avanceret hold,
  • vi skal tale om træning mod konkurrence
  • og slutte af med programmet for næste runde, herunder tale om den skriftlige eksamen
Jeg glæder mig meget til lørdag og heldigvis er der planlagt en masse træning og undervisning indimellem, det bliver en god uge igen igen.

Ingen kommentarer: