søndag den 9. marts 2014

Forår for Lille Bjørn :-)


I dag blev Lille Bjørn 7 år og dermed er han officielt senior i LP- og rallysammenhæng. I praksis betyder det ikke noget, han skal stadig springe det lavest mulige :-)

Han havde sørget for det mest fantastiske forårsvejr og det blev udnyttet fuldt ud.

Anita, Amanda og jeg mødtes i formiddags i Jersie til 2 timers herlig LP-træning. For første gang i år trænede jeg udendørs og med det dejlige selskab, det skønne vejr og de dygtige hunde var det en ren fornøjelse.

Det var ikke planlægningen af træningen, vi havde gjort mest ud af, så vi blev enige om at gennemføre en fuld LP1/LP3 (undtagen fællesøvelser), hvor vi på skift lavede en øvelse og fik feedback, Amanda med Dumle, Anita med Osseau og jeg med fødselaren.

Lille Bjørn gik ganske pænt, bortset fra nogle underlige ryk fremad i stillingsskift og et par hæng og skævpladser i fri ved fod og lidt rodede afslutninger med apport/næseprøve. Men det går fremad, og indkaldet og positionerne var virkeligt skarpe. Den dirigerede apport er også fin, han gik efter en af de mange store grene, der lå på arealet (meget større end apporten), men jeg kunne stoppe ham og dirigere til den rigtige.

Max kom på til sidst og han var bare så fyldt med indestængt energi. Anita foreslog nogle favoritøvelser med tempo så det endte med følgende: stillingskift, springapport, indkald og fremsending.

Stillingsskift gik helt i kludder, det var bestemt ikke det Max, var klar til. De andre øvelser var derimod meget fine, ikke mindst springapporten.

Vi fik afslutningsvis talt lidt om konkurrencestrategi i forhold til Max, den skal virkelig overvejes nøje.

Mens vi trænede havde Kirsten gået en tur med Megan og da jeg kom hjem tog vi til København med Christian, som havde overnattet hos os, og fik en lækker frokost på Bøf & Ost.

Vi var omkring Irma inden Christian meget velforsynet blev sendt hjem til Sverige.

Resten af eftermiddagen og aftenen har været ren afslapning med et meget let aftensmåltid.

Ingen kommentarer: