mandag den 5. maj 2014

10 på 9

Efter afslutningen af en ganske travl uge kommer nu en endnu travlere periode. I perioden fra lørdag den 10. til søndag den 18. maj skal jeg op til 3 rallyprøver med Megan, 2 rallyprøver med Max, 1 LP-prøve med Lille Bjørn, 1 udstilling med Max og 3 færdighedsprøver med Megan, Lille Bjørn og Max.

Selvom det på papiret virker lidt hektisk, så er det bare at planlægge sig ud af det.

I dag havde jeg Megan og Max med til Jersie, hvor jeg dels skulle træne et fuldt FP1-program med hver, dels lidt rally-momenter. På FP1-siden har jeg lagt på programmerne fast for de to, det blev targetarbejde der blev fravalgt for begge. Resten virker for begge ganske overkommeligt, selvom der er momenter der driller indimellem. Jeg tager øvelserne i den rækkefølge de står på den fortrykte seddel, det virker meget logisk for mig.

Rallytræningen er uden skilte, det eneste jeg havde med var fire rør til feltet, hvor et rør samtidig var rekvisit til FP1 :-) Skiltene er helt ligegyldige for træningen, fordi begge hunde er knivskarpe på alle momenter – BARE JEG HAR KONTAKT. Det gik fint med Max, det meste af tiden, mens Megan godt nok var meget optaget af underlaget. Vi skal vist have trænet en del mere på græs de næste dage.

I morgen starter Max og Lille Bjørn på næste runde hos Susanne, og vi er flyttet udendørs i Glostrup. Ny træningsplads for os, det bliver spændende. Susanne oplevede LP-prøverne fra første parket og det ville overraske meget hvis hun ikke véd lige præcis hvor der skal sættes ind med begge hunde.

Onsdag er der rally undervisning i Osted og ingen egen træning.

Torsdag og fredag har jeg ikke planlagt træningen endnu, men det bliver nok til noget selvtræning i Jersie begge dage. Specielt Megans starter i rally skal der være fokus på kan jeg mærke.

Lørdag arrangerer Sydkystens Hundeskole sammen med DKK Kreds 10 dobbelt rallyprøver i Fensmark, og Max og Megan skal op til begge.

Søndag skal Max udstilles i Roskilde på DKK’s kæmpeudstilling. Vi har næsten fortrudt at vi har tilmeldt, vi havde ikke tænkt på at det var Crufts-kvalifikation, så det er virkelig stort, og der er 22 border terriere.

I næste uge er der selvtræning mandag, tirsdag og torsdag, og igen rallyundervisning onsdag.

Fredag tager jeg til Bornholm med Megan og Lille Bjørn, dels for at dømme kredsprøven i rally fredag, dels for at deltage med Megan i rally dømt af Ditte.

Lørdag skal Lille Bjørn op i LP3 inden turen går hjem.

Søndag afslutter vi så den forlængede weekend med de tre gange FP1.

Hvis jeg skulle vælge én ting fra var det udstillingen, men mon ikke vi tager den med?

Ellers er det en periode lige efter min smag, hvor der skal fokuseres på fornuftig planlægning af træning i forhold til konkurrencerne

Ingen kommentarer: