mandag den 19. maj 2014

Status

Et perfekt sted at reflektere

11 prøver og 1 udstilling er det blevet til i maj, det er tid til status.

Megan har været til 3 rallyprøver og fået 87, 80 og 88 point. Hun bestod Færdighedsprøve 1 med 4.3. Megan bliver 11 år om 2 uger, men det vil være synd at sige, at hun virker påvirket af alderen, når hun går til prøve. Som Christina skrev efter færdighedsprøven: ”Det var skønt at se hvor glad Megan var til dagens prøve. Hun nærmest smilede.”

Så planerne er, at jeg fortsat træner lidt rally med hende, går til cirka 1 rallyprøve om måneden med hende. Og vi træner videre mod Færdighedsprøve 2, som vi vist stort set er klar til allerede. Vores samarbejde er blevet meget bedre med tiden, og så længe vi begge hygger os bliver vi ved.

Lille Bjørn har været til to LP3-prøver og fået to 3 præmier med hhv. 193 og 187,5 point- Han bestod Færdighedsprøve 1 med 3.3. Jeg må indrømme – hvilket hundefolk tæt på mig kan bekræfte – at jeg af og til tvivler på, at vi kan komme videre i LP. Jeg er vist også kommet til at nævne det i en blog eller to. Men ovenpå de to prøver er jeg optimistisk. Der er detaljer, der ikke er på plads – de bliver trænet, men fungerer ikke til prøver – men også detaljer, som virker til prøver. Sandsynligheden for en prøve uden nuller er øget betydeligt, og vi klør på for at opnå et par 1. præmier yderligere.

Den kommentar jeg ubetinget er blevet gladest for efter weekendens aktiviteter er denne fra Birgitte Lous efter LP-prøven i lørdags: ”Jeg bliver så varm om hjertet når jeg ser jer sammen på banen. Lille Bjørn logrer med halen bare han ser på dig. Kan man ønske sig mere? Jeg synes i lavede en rigtig flot prøve i dag.” Det bestyrker bare min beslutning vedr. LP. Færdighedsprøver arbejder vi ikke pt. videre med.

Max har været udstillet en gang (Excellent), været til 2 rallyprøver og fået 88 point og IB (det sidste var mit valg), har fået 135,5 til en LP3 og bestået Færdighedsprøve 1 med 4.4.

Vi har aftalt med Tinna, at hun skal finde nogle passende udstillinger, hvor han skal udstilles, for der må ligge nogle certifikater og vente på ham! Rally og LP arbejder vi naturligvis fortsat videre med og Max skal bestemt også videre med Færdighedsprøve 2.

Træningsmæssigt står den på LP-træning hos Susanne med Max og Lille Bjørn, samt LP-træning hos Johanna med Max eller Lille Bjørn. Selvtræning for resten, dvs. alle hunde i de øvrige discipliner.

Det måske mest vigtige resultat af det intensive forløb de sidste 9 dage er, at jeg kan mærke, at lysten til at arbejde videre med alle tre hunde er 100 % intakt.

Ingen kommentarer: