fredag den 23. maj 2014

Nedtælling

Uden mad og og drikke ... (Foto: Bodil Lundell)

Vi var senest i Malmø i mandags og besøge Sandra og Christian. Det er ved at være snart, Sandra har termin 29. maj og vi venter hvert øjeblik at høre nyt om at NU, er der ved at ske noget.

Jeg har omhyggeligt holdt kalenderen fri i perioden omkring 29. maj, så hundemæssigt ser perioden således ud.

27. maj: LP-træning med Max og Lille Bjørn hos Susanne

28. maj: Ny runde rallyhold i Osted

29. maj: Tak til Pia Hansen-Schwartz, som har givet lov til at vi tilmelder på dagen til DKK Kreds 4’s rallyprøver i Esbjerg. Jeg kommer med Megan og Max, jeg har fået lokket Amanda og Osseau med, og Anita må så ”nøjes” med Django på Anjas fri ved fod kursus same dag. Både Amanda og jeg kommer for at kvalificere os til DM, der er ingen der skal sige, at vi ikke kæmper for sagen :-)

30. maj: Bestyrelsesmøde om aftenen i Sydkystens Hundeskole. Mødet er henlagt til det indre København, så det bliver ekstra smadderhyggeligt!!!

31. maj: Jeg har lovet at dømme noget uofficiel LP1 og LP2 i Dansk Hundeskole i Vor Frue om formiddagen.

1. juni: Tak til Anja, som har givet lov til at vi på dagen beslutter om vi deltager i Aktivt Hundecenters dobbelte rallyprøver. Jeg håber at komme med Megan og Max til begge prøver.

Så det er da lykkedes meget godt med at friholde perioden.

Det er også nedtælling arbejdsmæssigt. 28. maj er sidste dag som selvstændig. Når jeg møder i Nets igen 2. juni er det som ansat.

Det er en rigtigt spændende periode, der står for døren.

Ingen kommentarer: