torsdag den 2. oktober 2014

Efterår

Min forret til 35-års bryllupsdagen

Jeg stortrives i øjeblikket. I uprioriteret orden: Jeg har spændende opgaver på arbejde, Sydkystens Hundeskole har overtaget sin hal, min egen undervisning er i gang igen, hundetræningen kører virkelig godt, familielivet har klaret vigtige milepæle med et barnebarns dåb og 35-års bryllupsdag.

Sydkystens Hundeskole har fra i går overtaget en hal i Tune på ca. 400 kvadratmeter, som skal være rammen om vores indendørs træningsaktiviteter.

Jeg havde selv fornøjelsen at stå for de første hold i går aftes, og det var en god debut i hallen. 2 rallyhold og et LP-hold havde jeg slået op, og nu prøver jeg frem til jul og ser om jeg kan holde gejsten.

Min forstærkning som underviser, er at kursisterne gør synlige fremskridt, så med de hold jeg har, kan det blive svært, for de er rigtigt dygtige alle sammen, men naturligvis kommer de til at rykke lidt ekstra :-)

Min egen træning går virkelig godt. Jeg føler mig som genfødt, og hvis jeg kan bære bare 50 % af den positive energi, jeg har ved træningen, med til prøverne, så bliver det fantastisk.

Søndag trænede Anita og jeg i Jersie parallelt med et par af Meretes hold, og både Max og Lille Bjørn gik flot. Jeg blev lige mindet om det med forkommandoer – og at jeg skal huske at træne fulde indkald med Lille Bjørn indimellem …

Tirsdag ville jeg normalt tage Lille Bjørn med på Susannes LP-hold, men i sidste øjeblik skiftede jeg til Max, og vi havde en dejlig aften sammen.

Halen var oppe hele tiden, han holdt fokus på mig, selv om der blev brugt pibedyr flere andre steder.

I dag startede indendørs træningen (i vores hal) med Johanna, og Max var kommet på holdet kl. 18-19. Jeg havde selv arrangeret selvtræning timen inden, så dér var Lille Bjørn på.

Der var lidt snus, da de kom ind i hallen, men det varede ikke længe, før de begyndte at arbejde på flotteste vis. Max kom igennem hele LP3-programmet i løbet af timen, og jeg synes ærligt talt det gik ret godt. Bortset fra en pause, hvor halen røg ned, var der glæde over alle øvelserne, masser af kontakt og en stribe større og mindre detaljer at glæde sig over.

I weekenden står den på 1 LP-prøve og 4 rallyprøver – denne gang er der ingen resultatforventninger af nogen art. Målet er at overføre noget af glæden ved at træne med hundene til også at være til stede i prøvesituationen,

Ingen kommentarer: