torsdag den 13. maj 2021

En skøn og lærerig Nose Work prøve


Fra enetimen hos Mia 2. maj

I dag tog Otto og jeg til Blistrup Skole i Græsted, hvor Nose Work Sjælland havde arrangeret en NW1-prøve. 

Intet må offentliggøres før efter 18:00, så jeg skrev nedenstående lige da jeg kom hjem ved 16-tiden, og suppleret med lidt fakta, nu hvor resultaterne er offentliggjort. 

Fra banegennemgangen

Det var en rigtig dejlig oplevelse, et superflot arrangement, hvor det bare var tydeligt at arrangørerne havde styr på det hele. Jeg glæder mig allerede til at skulle derop igen den 6. juni med Max.  

Dagens resultat? 

Mentalt fik jeg en flot 1. præmie, men i virkeligheden kun en 3. pr. Eller udtrykt på anden måde: Otto var fantastisk, hans fører havde ikke en af sine bedste dage, om end jeg ved nærmere eftertanke, og efter at have vendt med nogle, der har forstand på det, må indrømme at jeg faktisk også gjorde det ret godt selv 😊 

Første søg var beholdersøget. Otto gik i gang og var på fra starten, og markerede korrekt efter 17 sekunder. Ikke så meget pjat. Stor ros fra dommer Aino. (Tiden var 17,88 og var dagens 6. bedste ud af 40). 

Næste søg, indesøget, 75 kvm og Otto arbejdede flot, men det gjorde føreren i den grad ikke, dommer Aino stoppede mig, fordi linen slæbte konstant ☹ Jeg kan simpelthen ikke forklare, hvorfor jeg fuldstændig glemte at tænke på det, men det gjorde jeg altså … Lonni mindede mig om det, da jeg skrev med hende om det: Jeg var så fokuseret på Otto, så jeg glemte at huske det med linen, og det er faktisk præcis, hvad der skete. 

Udesøget. Otto arbejdede fantastisk i fulde 3 minutter, og var i gang med finsøg af det rigtige område, da tiden var gået. Han havde været meget optaget af området i starten uden af markere og derfor tjekkede vi resten, men til sidst vendte vi tilbage og var SÅ tæt på. Jeg synes jeg gjorde det rigtige ved også at undersøge resten, men det var så et dårligt valg i dag. Han havde undersøgt bænken lige op ad bygningen nøje, men kilden sad på bygningen og det havde han styr på lige til allersidst. Men som jeg sagde til dommer Hanne, det jeg tog med mig, var at Otto arbejdede i samfulde 3 minutter uden at miste koncentrationen!!! 

 Til sidst køretøjssøget, jeg ved ikke hvor lang tid der gik, men måske omkring 10 sekunder og korrekt markering. Jeg kan af resultatlisten se, at tiden var 10:47, og var dagens 3. hurtigste, men pga. en fejl, da poterne var oppe, endte vi langt nede på resultatlisten. 

Samlet kan jeg kun sige, at jeg er meget tilfreds med dagen 😊 

Efterskrift: For 11. dage siden havde Otto og jeg en enetime hos Mia – Guddommelig træning – og naturligvis har jeg vendt dagens prøve med hende. Her er hendes feedback: 

”Beholdersøg: MEGAFLOT!!! Det var jo der, der var en udfordring, da vi sås 

 Indesøg: Flot af Otto - Linehåndtering kan fikses, så pyt med det 

Udesøg: FLOT!!! Pyt med tiden - arbejdet er det vigtigste. 

Køretøj: SUPERFLOT!!! 

Det lyder som en rigtig god prøve med en virkelig god status på jeres arbejde 🌟🌟🌟” 

En meget flot og præcis opsummering på en dejlig prøvedag.

Ingen kommentarer: