lørdag den 1. maj 2021

Power Dyst 2021


Planke

Denfittecoach Tina Jørgensen havde i dag arrangeret intet mindre end Power Dyst 2021 sammen med sin bedre halvdel Kim. 

Vi har fire hold, de tre med fire deltagere, og et seniorhold med fem. De tre seniorer Margit, Inge og Lisbeth manglede en fjerde i gruppen, og var så søde at spørge mig. På dagen blev Bettina også en del af holdet. Hun er ikke i nærheden af at være senior, og var en klar forstærkelse af holdet.

Opvarmning

Konkurrencen omfattede 12 discipliner, og i hver disciplin var der point til vinderen. Kirsten var med som supporter, pga. sin øjenoperation ville hun forståeligt nok ikke deltage, og fotograf. 

1. Planke. Vi skulle lige planke i 5 minutter, og det hold, der havde flest der klarede 5 minutter vandt. Jeg holdt 4 minutter og vi blev nr. 2. 


2. Pallestafet. Vi skulle på skift løbe ud og rulle en palle 3 gange, løbe tilbage, næste skulle fortsætte osv. På et tidspunkt vendte vi og skulle rulle tilbage igen. Vi tabte med én vending til et andet hold. 

3. Bakkestafet. Vi skulle på skift løbe op med fire genstande: spand med sand (10 kg.), bodybar (10 kg.), sandsæk (10 kg.?) Kettlebell (6 kg.) og derefter hente dem igen. Vi blev nr. 2 i vores heat. 

Pose med bogstaver søges

16 bogstaver kombineres på kryds og tværs

4. Ordpusle. Meget kreativt. To fra holdet (Bettina og jeg) skulle løbe rundt om bakken, derefter skulle de øvrige finde en pose med bogstaver i sandkassen (det viste sig at være den sværeste del), posen med bogstaver skulle åbnes og vi skulle danne ét ord på 16 bogstaver, og når vi havde fundet det og det var godkendt, skulle hele holdet løbe rundt om bakken, og når den sidste kom i mål, var vi færdige. Vi blev nr. 3, slået med en lille meter af nr. 2. Ordet var i øvrigt håndværkerfradrag … 


5. Hoppe længst. Her skulle vi uden tilløb hoppe så langt vi kunne. Afstanden blev markeret og det længste spring af to forsøg for alle på holdet blev det gældende. Vi fik en fin 3. plads. 


6. Flest burpees. Vi skulle parvis lave så mange burpees på skift som muligt på 5 minutter, og summen for de to par lægges sammen. Seniorerne fik en fornem 2. plads. 


7. Præcision. Vi skulle kaste tre bolde 6 meter, så de landede i en kasse. Vi havde to omgange hver. Jeg kan roligt sige, at jeg var ekstraordinært dårlig: Ingen af mine 6 kast var i nærheden af at ramme plet. Der var heldigvis andre der kunne, og med fire i kassen vandt vi denne disciplin 😉 


8. Tovtrækning. Klassisk tovtrækning, meget passende den 1. maj. Vi tabte den indledende bedste af tre runde overbevisende, og den første runde i kampen om tredjepladsen. Men så byttede vi side, Bettina og jeg skiftede plads som henholdsvis sidst og næstsidst på vores side, Bettina lånte nogle andre sko, og så vandt vi de to næste trækninger og blev nr. 3. 

9. Wall sit. Ikke så meget pjat. Det hold der havde flest siddende efter 5 minutter vandt. Alle hold havde en siddende, hos os var det megaseje Bettina. 

10. Slam kast. Her skulle vi kaste en slam bold på skift på hvert hold, og det hold som fik sin bold længst vandt. Vi fik igen en fin 2. plads. 

11. Flest crunches. Så skulle vi, efter samme koncept som burpees, lave så mange crunches som muligt på fem minutter. Seniorerne lavede 292, men det rakte kun til en 3. plads i det skrappe selskab. 

12. Stå på et ben. Endelig den sidste disciplin, hvor vi skulle stå på ét ben i fem minutter. De første to minutter bare stå, efter to minutter skulle benet løftes i 90 graders vinkel og efter 3½ minut skulle det strækkes. Jeg stoppede efter ½ minut i erkendelse af, at jeg ikke havde en chance, og sørgede i stedet for at gøre roseen klar! Vi blev nr. 4 i denne disciplin. 

Alle de seje deltagere

Godt to timer fløj afsted! Det var lidt hårdt og ganske udfordrende men først og fremmest havde vi det sjovt både på holdet og holdene indbyrdes. Tusind tak til især Tina og Kim, men også til alle andre der var med i dag.

Ingen kommentarer: