mandag den 26. juli 2021

Sommerferie

Sandie og Rumle debuterede i øvet klasse og gik flot, Rumle gad ikke høre på feedbacken :-) (foto: Neel)

Så nåede sommerferien også hertil, og den startede så småt i fredags med lidt rallytræning med Anita og Girah. Jeg havde fokus på nogle korte forløb med både Otto og Max. 

Masser af rosetter

Fredag blev bilen også pakket til dobbelt rallyprøve lørdag hos Neel (Hundene på Bjerggaarden).

Det blev en dejlig lørdag hvor Amanda, Conni og jeg dømte, Liv (med lille Aura) var sekretær, Sandie var parkeringsvagt og alt muligt andet, og Neel var runner og alt muligt andet. Det hele forløb som det skulle, masser af flot førerarbejde, ingen nævnt ingen glemt, og en fed stemning.

Søndag var Kirsten og jeg til sommer bootcamp 9-10, en dejlig måde at starte dagen på. Vi var senere nede i Køge Sydhavn med hundene, og gik rundt i det nye byggeri. Det er omfattende, der er virkelig kommet mange nye boliger, men charmerende eller tillokkende vil jeg ikke kalde det, og priserne er skyhøje.

Vi kørte hjem via Brogade og Kjærstrup, hvor vi fik softice og købt noget af deres lækre slik.

Jeg er kommet godt i gang med cyklingen og tog en rask tur på en time, da vi kom hjem.

Jeg fik læst videre i Nicklas Brendborgs ”Gopler ældes baglæns”, med undertitlen ”Videnskabens svar på et længere liv”. Meget interessant, spændende og tankevækkende.

Gastros kæmpeguide Danmark 2021 er blevet studeret grundigt, og der er mange steder vi gerne vil besøge, og i ferien skal vi nok nå flere af dem.

Frittata med svampe, ost og bacon samt salat

Aftensmaden var frittata med svampe (Jamie Oliver opskrift), hvor vi brugte æg, jeg havde fået af Neel, og er du vild det var godt.

En fed søndag.

I dag skulle jeg klare lidt praktisk fra morgenstunden. Lonni har ferie de næste to uger, så der er nogle ting i forbindelse med det forestående DM i rally jeg har aftalt at tage mig af. Jeg holder øje med tilmeldinger og afbud, og sender invitationer til reserver, hvis der kommer afbud.

Kirsten og jeg gik morgentur forskudt, jeg valgte derfor den blå kløvertur på godt 5 km., det blev en ret lun tur.

Første runde: fem slags sild og fiskefilet

Vi havde valgt at tage til Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov til frokost. Vi har ikke været der siden august 2012, hvor vi var ret skuffede jf. min blog fra dengang. Men da vi læste i Gastro, at den store frokostbuffet var vendt tilbage, betænkte vi os ikke på et besøg. Og vi blev bestemt ikke skuffede. En overdådig buffet med masser af sild, fisk, lune retter, oste, salater, tilbehør. En fornøjelse og bestemt turen værd 😊

På onsdag skal vi holde rallyprøve ved DKK, Maikens dommerdebut, jeg tog ned med begge hunde for at tjekke arealet, og det er bestemt ok. Jeg er glad for at vi fik overtalt Maiken til at dømme sin første prøve her, vi er 31 deltagere i begynder, øvet, ekspert og champion, det bliver hyggeligt.

Da jeg kom hjem var er en gave til mig, bragt med bud mens jeg var væk. Det var en kæmpeoverraskelse og jeg blev ubeskriveligt glad for den. Det var en tak, for noget jeg har gjort, og som giveren synes skulle påskønnes. 8 specialøl, og jeg kender ingen af dem på forhånd, uha, det bliver spændende.

Selvom det er ferietid, så får rallyen fortsat en omfattende plads i kalenderen. På lørdag rallyprøve i Roskilde (HMC), søndag dommereksamen ved DKK. Weekenden 7.-8. august har Sydkystens Hundeskole arrangeret rallykursus med Ida Lindgren i Ringsted, og jeg er med begge dage. Kirsten og jeg skal et smut til Bornholm derefter og weekenden 14.-15. august står den på kvalifikationsprøver til det danske rallylandshold i Ringsted, hvor jeg skal dømme sammen med Beatrice Palm og Ida Lindgren fra Sverige.

Og så er ferien allerede slut?!

Heldigvis er der jo en masse dage indimellem, så det skal nok blive en fantastisk ferie 😉

Ingen kommentarer: