lørdag den 13. november 2021

Helbred, rallytræning og habilitet

Otto må alt, og han får noget ud af det ;-)

I går var jeg til det årlige tjek hos lægen. Det var bestemt en positiv oplevelse. Jeg var betænkeligt nær diagnosen Diabetes-2 for snart 3 år siden, men det er mere end holdt i ave med en omlægning af livsstil, som jeg har skrevet om en del gange. Lægen, Mikkel, sagde at det hele så positivt ud, men at det selvfølgelig ikke kunne udelukkes, at der på et tidspunkt skulle medicineres, og jeg svarede at jeg ville gøre alt for at undgå det.

Meget betegnede gik jeg op til lægehuset og tilbage igen, klassisk intervaltræning (3 minutter hurtig gang, 3 minutter almindelig gang).

Jeg fik jo Bente Klarlund Pedersens Gå-bogen (2018) til fødselsdag, den er læst i små doser (for at trække nydelsen 😊) og det er dejlig læsning. Jeg vil bestemt ikke moralisere, men det er da befriende enkelt at konstatere, at det at gå i passende mængder kan modvirke alskens dårligdomme.

Hvis nogen tror, at vi lever asketisk, så er de ikke venner med os på Facebook 😉, for vi elsker god mad og god vin, men vi sørger for at det ikke tager overhånd specielt hvad alkoholiske drikke angår.

Aftensmad efter fitness

Vi blev revet lidt med efter fitness torsdag, hvor vi købte pizzaer hos Braunstein efter træning og fik lidt øl til derhjemme.

Luksus fredag aften

I går faldt Kirsten over østers og jomfruhummer i Meny og så blev aftensmaden lige opgraderet og vi fik champagne til.

Springvand med forstyrrelser

I dag var jeg for første gang i lang tid til rallytræning hos Camilla (Absolut Hund), og det var skønt! Banerne var Livs fra Schæferhundeklubben 11. september 2021 og de fik lige et tvist i sværhedsgrad med nogle forstyrrelser, som det kan ses på billederne 😊

Fristende 8-tal

Det var en meget lærerig træning både med Otto og Max.

Det var virkeligt givende at drøfte banerne med Camilla, og der er noteret en masse læringspunkter. Det allervigtigste i forhold til Otto er, at han superskarp, men han skal være varmet ordentlig op (læse: være træt) og variabel belønning skal vi arbejde videre med.

Max gik som en drøm, og jeg blev endnu engang mindet om at have knivskarpe signaler hele vejen, ikke noget med at slappe af på ”nemme” strækninger., og måske reintroducere Lille Bjørns ”kig op”, når der går snus i den, for der var altså et eller andet vildt spændende i underlaget i dag.

Tak til Camilla for altid veltilrettelagt træning, og præcis og anvendelig feedback.

Og nu til noget helt andet …

Solrød Strand fredag morgen

Tidligere på ugen blev de opdaterede rallyregler for DM, Årets Hund og kvalifikation til landsholdet 2022 offentliggjort, efter at være besluttet i DKK’s rallyudvalg og godkendt i DKK’s bestyrelse.

På baggrund af de foreløbige tilbagemeldinger vedrørende processen i år vedrørende udtagelse af landsholdet og forløbet frem til det nordiske mesterskab (NM) har vi foretaget nogle justeringer, så kvalifikation bliver rykket frem tidsmæssigt, landsholdet bliver umiddelbart efter udtagelsen orienteret om, det videre forløb, og der bliver nogle obligatoriske landsholdssamlinger inden NM 2022. Jeg har for et stykke tid siden annonceret, at jeg har som et af mine mål for 2022 at komme på landsholdet i rally og deltage i NM 2022 med Max.

Jeg er lidt sent blevet opmærksom på, at der kan være tale om inhabilitet, når jeg er formand for DKK’s rallyudvalg. Det er derfor på dagsorden for næste møde i rallyudvalget den 3. december, hvordan vi håndterer dette, så jeg intet har med forløbet at gøre.

Jeg har været mange år i hundeverdenen, og véd at der skal meget mindre til for at udløse rygter, så jeg vil gerne melde officielt ud, at jeg ikke ønsker at have noget med den officielle del af forløbet at gøre. Hvis jeg kommer på landsholdet, skal det være på basis af vores indsats på banen, og ingen skal berettiget kunne påstå, at jeg har fået fordel af at være formand for rallyudvalget.

Jeg har i dag – med understregning af, at det er i privat regi – skrevet til rallyudøvere, som jeg kunne forestille mig, var interesseret i at træne mod kvalifikationsprøverne, og vi er nu en god håndfuld deltagere, som går i gang med at træne sammen mod et fælles mål.

Ingen kommentarer: