fredag den 31. december 2021

Drømmetræning, quizzer og nytårsaften


Årets sidste uge var har været en ferieuge, næsten uden planer. 

Mandag var der naturligvis fitness. 

Tirsdag skulle Liv og jeg have været til rallytræning hos Ida, men det blev aflyst før jul; ja vi kunne være testet før og efter og dermed have gennemført, men ærligt talt – det ville være et helt forkert signal at sende, så i fuld forståelse med Ida blev det droppet. Onsdag trænede Anita og jeg 1 time i Sjællands Agilitycenter. Fokus for Otto og mig var detaljer i fri ved fod og lidt videooptagelse, så vi kunne lave det første opslag i gruppen for Anjas online fri ved fod kursus, som officielt starter 1. januar. Det er dejligt og ikke helt nemt (som sædvanlig!) at formulere kriterierne, så det er der arbejdet en del med, både i sparring med Anita, i den skrevne formulering og i udvælgelsen af passende filmklip. Perfekt afslutning på årets sidste træning med Anita 😊 


Liv og jeg mødes i går i Roskilde for at træne Nordisk rally. Vi har de forrige gange haft fokus på temaer, denne gang var det helhedstræning, hvor vi brugte Tarus bane fra NM 2021 (den, som ikke blev trukket ud til de officielle prøver), en virkelig skøn bane, med fin sværhedsgrad og godt flow. Bortset fra at tunnelen blev udskiftet med dobbeltspring af praktiske årsager. 

Kriterierne blev aftalt med Liv (host: der skulle lige arbejdes lidt med den del), og det endte med at aftalen blev at Liv skulle give belønningssignal, når hun syntes, der skulle belønnes. Max og jeg gik en af vores allerbedste baner ever. Det var FANTASTISK!!! 


Otto var ved at eksplodere af energi, så det blev til mest leg og nogle fede sekvenser med fri ved fod. Perfekt afslutning på årets sidste træning med Liv 😊 

Torsdag aften var der årets sidste fitness-træning, vi var kun 6, men det gjorde bestemt ikke træningen ringere. 

I dag kunne jeg offentliggøre resultat af Quiz 2021, med Mette, Conni og Amanda som top-3. Tak til alle, der quizzede med, jeg håber både I og andre er med på Quiz 2022 – de tre første besvarelser er allerede modtaget. 


Jeg kørte til Roskilde med hundene og vi gik en tur i området omkring Roskilde Fiskeland, det regnede konstant, men det gjorde nu ikke turen mindre hyggelig. 

Legetøjslageret. Otto fik skam noget :-)

For andet år i træk har vi måtte aflyse vores dobbelt rallyprøve på årets sidste dag. Hundene og jeg sørgede i stedet for lageroptælling af præmielageret, både legetøj og godbidder, og vi er også på den front klar til at afholde prøver i 2022.


Nytårsmiddagen var lige efter mit hoved ❤ Østers, jomfruhummer og hummer. Dertil champagne.

Godt nytår til alle!


Ingen kommentarer: