mandag den 3. april 2023

Skønne dage ❤️

Mathilde og Max

Det har været nogle skønne dage.

Ærligt talt, så har jeg ikke andet end skønne dage!

Hver dag glæder jeg mig over at det går fremad med genoptræningen, at jeg kan mere og mere, og kan begynde at være aktiv igen – med måde og forsigtighed naturligvis. Jeg ved ikke, hvad der betyder mest, men jeg tror nok, at det er alle de fantastiske hilsner jeg får, om at det er dejligt at se mig igen, at jeg går med ret ryg, at det er tydeligt at jeg har det godt – nogle bruger ligefrem udtrykket, at jeg stråler!!! Det gør jeg indeni, og hvis det kan ses så gør det bare endnu mere fantastisk.

I fredags havde jeg den tredje konsultation hos fysioterapeuten, og fik en stribe skønne øvelser til styrkelse af venstre ben, fik trænet i TRX, fik lavet lunges (tænkt at kunne glæde sig over det!) og følte mig rigtigt ovenpå!

Max søger, far sidder

Kirsten og jeg fik lavet ugens to NW-søg med hundene i Sirius Easter Egg Hunt Sniffs Challenge, tema påskeæg, og en fører der gjorde noget andet end han plejede (jeg sad). To fede søg og de blev godkendt indenfor et par timer. Jeg markerede også min sidste dag som formand for Rallyudvalget ved at skrive en tak til de andre i udvalget.

Lørdag skulle jeg være sekretær ved de sidste to kvalifikationsprøver til rallylandsholdet 2023.

Først og fremmest blev jeg mindet om – da jeg stod op - hvor længe siden det er jeg har haft mulighed for at træne seriøst – jeg var vildt øm forskellige steder, specielt i venstre lår, det har virkelig været god træning om fredagen 😉
 
Banegennemgang set fra sekretærbordet

Landsholdsudtagelsen var superluksus. Jeg blev virkelig passet på, og jeg fik en luksusplacering på første parket til banen. Jeg har aldrig set så meget rally fra så god en position, undtagen når jeg skulle dømme. Det var MEGET mere afslappet i lørdags, jeg skulle bare nyde det, og registrere resultaterne.

En spændende gave :-)

Inden sidste præmieoverrækkelse hold Helle Gadeberg en dejlig tale for mig, og jeg fik en meget spændende gave fra Rallyudvalget, med syv specialøl, som jeg ikke kender – perfekt valg!!!

Søndag gik turen til Ølstykke, hvor Mathilde skulle gå juniorklasse med Max. Det var også en virkelig afslappet dag, jeg skulle ikke gøre andet end at hygge, filme nogle prøver, nyde en masse flot førerarbejde, og naturligvis først og fremmest lige sørge for at Max og Mathilde fik lejlighed til at lære hinanden at kende igen.

Jeg havde ikke forestillet mig at det ville været noget problem, og det var det selvfølgelig heller ikke. Det er næsten 2½ år siden de har gået sammen, men den gode kemi var der med det samme. De gik en blændende bane, som jeg fulgte skjult bag et telt, og fik 95 point.

Det var så fedt at opleve, jeg havde det så dejligt indeni da jeg så dem gå, der er så meget ro på og et fantastisk flow på en ganske lang bane med masser af fri ved fod og to passager med højrehandling. De skal op igen 11. juni, og hvis alt går vel kvalificerer de sig til DM 2023 i juniorklasse.

Lidt af udvalget hos Iskutteren

Om eftermiddagen tog vi til Præstø og endte med is fra Iskutteren på Præstø Havn.
 
Otto var meget i centrum ❤️

I dag gik turen til svenskerne, for lidt forsinket at fejre Christians fødselsdag i tirsdags. Vores lille dreng er blevet 42 år, og vi havde en meget hyggelig eftermiddag hos dem, bl.a. med to hundelufteture. Vi har to ret trætte hunde med hjem 😉

Ingen kommentarer: