søndag den 30. april 2023

Dagbog 16.-30. april 2023

Otto til Nose Work

LØR 22.4. Dommereksamen DKK, fed oplevelse, god stemning, topdommerarbejde. 



Oksemørbrad med exceptionel vin. 



SØN 23.4. Roskilde Havn. Store Børs. Dejlig afslapning og spontan frokost. 


MAN 24.4 Nose Work med Otto, i topform. Tarteletter. 

TIR 25.4. Træning i Ringsted med Max og Otto. Stærk rallybane med Max, det løse med Otto, dér er vi rustne. 



ONS 26.4 Aftale med EDC, huset kommer til salg så snart papirer er på plads. Rally med Max: ”Forstyrrelsestræning i den grad og Max var naturligvis den sejeste i hele verden til at ignorere dem. Det var sværere for mig, fordi jeg skulle passere legetøj, gå på måtter mv. Mere ro på sagde Karina, både i forhold til at belønne Max, og i forhold til mig selv. Det er virkelig perfekt at få disse træninger inden 5.5, så jeg bliver mindet om hvad mit fokus skal være!!!"

På vejen hjem hørte jeg starten af et program om musik og manipulation, hørte starten af tredje akt af Wagners Valkyrien, og tankerne fløj. Livet føles ret godt 😍

TOR 27.4 Tjek hos fysioterapeut (9 uger efter operationen), måling af fødder og bevægelser. Alle målinger understøtter det vi kan iagttage og føle. Venstre fod og læg er det, der skal arbejdes med, det går stille og roligt fremad, alt er vel. 


FRE 28.4 Holdtræning hos A-Fys, fedt program, og jeg fik sved på panden på en skøn måde. Taps takeaway fra Den lille Gourmande. 


LØR 29.4. Svenskerne på besøg (Chris, Leo og Leah), hyggelig dag inkl. flere ture til stranden og en i vandet 😉 

I baghovedet kører tanken om at flytte Max fra championklasse til seniorklasse, sparring med Liv, og om aftenen ryger den første mail afsted om flytning af klasse. 


SØN 30.4. Afslutningen på Rallyinstruktøruddannelsen runde 7, den fjerde med Amanda. En dejlig dag med flot instruktørarbejde og alle 10 bestod. Aftensmaden blev besluttet ret spontant: nemt, hurtigt og lækkert = pizzaer fra Braunstein.

Ingen kommentarer: