lørdag den 27. juli 2024

Ottos debut i ekspertklasse


I dag debuterede Otto i ekspertklasse ved prøver til støtte for Hundesport mod Cancer afholdt hos Sorø Hundevenner. 

Det var en dobbeltprøve med 4 dommere, 4 ringe og 172 ekvipager i kataloget, et stort og flot arrangement, og meget flotte præmier. 


Det var første prøve hvor Otto havde første prioritet, og det betød bl.a. at jeg fik flyttet Max i den anden seniorklasse, så der blev mest mulig tid til opvarmning til Ottos første bane. 

I dette blogindlæg dokumenterer jeg prøverne med baner, videoer, fotos og lidt tekst. Materialet danner grundlag for at jeg opdaterer min træningsplan, men det bliver først i morgen. 

Tak til Rikke Mølgaard for videoer og Henriette Ortmann for fotos.

Bane 1 hos Johanna



   

Umiddelbare kommentarer: En fed debut. Otto var på og med masser af overskydende energi. Jeg nød at gå med ham, det føltes dejligt. 2 10’ere (vi skal styrke højre position), 3 3’ere og 3 1’ere. 

Bane 2 hos Conni



 

Umiddelbare kommentarer: Endnu en fed oplevelse. Otto havde efter den første prøve været med rundt og hygge, vi var ude ved bilen og slappe af med Max, tilbage igen ret hurtigt og rundt og tale med forskellige. Han slappede af og var meget nem. Han var lidt træt inden vi skulle på, men ikke for træt, og hans energi var lettere at kontrollere. Jeg nød prøverne lige meget, men denne var på en lidt anden måde. 1 10’er (bakke 3 skridt på højre side kan vi ikke endnu), 3 ommere og 5 x 1. 


Naturligvis var det rigtigt at rykke i ekspertklasse. Mit træningsskema har rimeligt sikkert, jeg kontrollerer i morgen, peget øvelserne ud, hvor vi ville have problemer. Jeg er meget bevidst om, hvor der er behov for fokuseret træning. 

PS: 
Som bonus gik Max 2 x seniorklasse, og hans fører tager naturligvis igen ansvaret for nogle kiksere, 

På den første bane hos Johanna gik han til 100, men jeg var anspændt ved første øvelse, bakke 1 skridt væk fra fører, det kostede 13 point. Resten var perfekt. 

På den anden bane hos Conni var der er dobbeltsynkron, hvor Max kom lidt langt væk og jeg stod stille i øvelsen, derudover var vi trukket 2 point. 87 og 88 point med en 13’er og en 10’er vidner på ingen måde om en pensionsklar Max!

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Sikken en flot debut, super fed energi, fra jer begge!