tirsdag den 30. juli 2024

Magisk træning i Bårse


I går aftes mødtes jeg med My og Arya i Bårse for at træne mod DM. Banen ses ovenfor, jeg havde designet en bane som jeg synes var en DM-finale værdig 😉 17 øvelser (max 17), heraf 4 Ø (min 2), 6 E (min 3) og 7 C (min 2). 9 højrehandlede (min 4), 4 venstrehandlede (min 4). 4 kegleøvelser (max 4), 3 bakkeøvelser (max 3), 3 sit (max 3) og 3 sidestep (max 2, ups). 

Vi startede naturligvis med at tale om kriterier og da de var på plads, gik vi banen på bedste prøvevis i rækkefølgen: Max, Arya, Otto, Max, Arya. Vi filmede hinanden og gav grundig feedback. 

Det blev bare den fedeste træning meget, meget længe! Vi var topmotiverede, engagerede, lydhøre og der kom mange guldkorn. 

Nedenfor videoen af Max’ og min anden bane. I forhold til den første havde jeg foretaget nogle mindre justeringer bl.a. sat tempoet ned, have fokus på at få Max i position mellem øvelser og i indgang og justere nogle af mine ”hjælpebevægelser”.

   

Det føltes fantastisk, fedt og MAGISK at opleve ”gamle” Max med fokus i næsten 4 minutter, hold da op hvor vi begge nød det. 

Og som det kan ses, er det heldigvis stadig meget at arbejde med, fx at man (det gælder også Otto), ikke skal hilse på dommeren, der siger værsgod 😉

Med Otto gik jeg banen med en del justeringer, og fik også her en masse fed feedback. 

Det allerbedste øjeblik? Fremsending til kegle, 5 meter væk, jeg gjorde som vi plejer (og nej, vi har ikke været ude på den afstand til træning) … da jeg sendte ham, og han løb direkte ud og stillede sig. På fotoet er jeg på vej ud for at belønne!!! 

Endnu en kæmpestor tak til My, jeg glæder mig allerede til næste træning om tre uger!

Ingen kommentarer: