mandag den 5. august 2024

Første dag efter ferien


Som pensionist kan det nemt ske at dagene flyder i ét, og jeg kan komme i tvivl om ugedagene. Det er rart. Jeg er også opmærksom på at dagene ikke bare skal flyde i ét, for det kan føles som at de bare forsvinder, og det har jeg det ikke godt med. 

Så når jeg kan læse, at nu er ferien slut og advarsler om hjemrejsetrafik så ånder jeg på den ene side lettet op – det berører ikke mig – på den anden side får jeg fokuseret på de aktiviteter, som er vigtige for mig. 

Så for at fastholde en fed pensionist dag, skriver jeg dette indlæg. 


Morgentur til Jacobshavn. 

Podcast nr. 1.000 downloadet. Min podcast Et hundeliv ❤️ har med to indlæg fredag og lørdag virkelig rykket. Dels Karina Al-Saffars om hendes karriereskift, dels Channie Elmestedts om hendes træningsplanlægning, har været vildt populære. Channies har på ingen tid fået over 100 downloads, hvilket er et kæmpehit i mit regi. 

Hendes indlæg har givet mig en stribe ideer til min egen træning, og vi har aftalt en del 2, som skal handle om den mentale træning. 

Jeg tjekkede status for rallyprøverne 25. august i Bårse, og 21. september i Hvidovre, efter en reminder er begge tæt på udsolgt. Det er fedt at prøver der hverken tæller til DM eller Årets Hund også kan trække fuldt hus! 

Derefter morgenmad. 


Der skulle sendes hilsen fra mig og hundene, og selfies skal jeg tydeligvis øve mere på 😊 Og ja Max er med (Otto sidder på ham). 


Jeg fik også taget et foto af Kirstens største solsikke. 

Derefter gik turen til Bårse med begge hundene for at træne. Der var fodboldtræning, der vor vi plejer at træne, så vi trænede et andet sted end normalt, og det var lærerigt! 

Max startede mærkeligt usikkert, indtil det gik op for mig at vi var helt oppe ved hegnet mod vejen og han tydeligt blev distraheret af trafikken. Da vi gik lidt væk, kunne han alt, højre ryk (mod mig) og væk (fra mig) er rykket en del. Jeg kunne tude af glæde bagefter. 

Otto bakning væk fra fører hat og briller indtil jeg startede forfra i små skridt og så bakkede han forrygende. Vi fik også startet på sideskift om kegle V til H, superflot. Og udholdenhedspassagen jeg blev helt revet med og pludselig var der gået 4:13 og der blev leget godt og grundigt. Virkelig fed træning. 

Derefter gik vi som vi plejer en tur om Bårsesøerne, det er virkelig skønt at have så dejligt et område lige ved siden af vores træningsplads. 

Hjemme fik jeg en let frokost og løste en virkelig svær Sudoku. 

Derefter gik jeg i gang med lektiedelen. Jeg har planlagt et forløb frem til 3. september, hvor sommelieruddannelsen niveau 2 går i gang, hvor jeg kommer i dybden med at repetere materialet fra del 1. I dag var det vinfremstilling, smagning af vin og Frankrig, hvor jeg fik tegnet et nørdet kort over Frankrig med distrikter og druer. 

Jeg havde noteret, at der var finalen i mændenes single i badminton og jeg nød at se Viktor Axelsens imponerende sejr over Kunlavut Vitidsarn. 


Aftensmaden var en rest tærte fra i går og noget salat, og vi fejrede guldmedaljen med et glas Château de Castillon 2022 fra Bandol. En lækker rosé, med flot syre, medium krop og smagsintensitet og medium eftersmag. Duft og smag er diskret, med noter af grønne æbler, lime og lidt blomstret. Ok vin, men jeg bliver ikke stor fan af rosé generelt.

Ingen kommentarer: