lørdag den 25. maj 2013

Aspirant og opvarmning

Trine (dommer) og Paul (aspirant) (foto: Annie Larsen)

I dag skulle jeg gå aspirant som rallydommer. Trine (som dommer) og Charlotte (som arrangør) havde sagt ja til at jeg kunne være dommeraspirant i forbindelse Dansk Retriever Klubs rallyprøver i Næstved.

Det var virkelig den omvendte verden. Vi var fem nørder med, men kun to der konkurrerede: Conni (som med Peia vandt championklasse begge gange) og Annie (som med Tira blev nr. 2 og nr. 3 i championklasse). Susanne var sekretær og tidtager i ”min” ring, Charlotte skrev i den anden og klarede alt det praktiske indimellem, og jeg var som sagt aspirant. Det var lidt underligt at stå på den ”forkerte” side under gennemgangen af rally championbanen.

Den korte udgave af det at være dommeraspirant: Total koncentration. Men også tid til et smil mellem bedømmelserne, som man kan se på Annies billede.

I morgen står den på LP-prøver i Hårlev arrangeret af Dansk Collie Klub. Hundene har hjulpet mig med at pakke bilen, og vi er så klar som vi kan blive pt. Som en del af forberedelsen har jeg genlæst min blog fra 11. maj  ..., det er sådan jeg skal gøre i morgen.

Så vi gør som i Vallensbæk 11. maj. Kommer i god tid, slår teltet op, går rundt på arealet. Og går på banen med det-er-sjov-attituden.

Ingen kommentarer: