torsdag den 14. maj 2015

Rallyprøver i DKK Kreds 4 i Esbjerg


Max 1.v.

I dag gik turen til Esbjerg og DKK Kreds 4’s rallyprøver, som både var kvalifikationsprøver til DM og til Årets Hund. Det er jo ikke til at stå for :-)

Jeg hentende Amanda på vejen, og i Esbjerg satte vi os sammen med Christina og Lonni, som også havde valgt denne prøve til.

For Amanda og mig var målet klart: Bedre end sidste år, hvor vi ikke gjorde det særlig godt

Dumle var tæt på at bestå ekspertklasse denne gang, og Osseau gik superflot i championklasse, hvor han med 90 point blev 5. vinder og rykkede op som nr. 10 på kvalifikationslisten til Årets Hund.

Tempo blev ret pludseligt meget interesseret i en hund uden for ringen, og det kostede lidt fokus og han og Christina endte med 88 point.

Lonni uden Morgan 3.v.

Lonni og højløbske Morgan var oppe lige før vi kom, og de gik fantastisk og fik 99 point og blev 3. vinder, i deres debut i rally. Ret sejt.

Jeg vil starte bagfra med min egen indsats – eller mangel på samme i det første tilfælde.

Megan var oppe som den sidste af ni i championklasse, og jeg havde varmet hende ret perfekt op.

Første øvelse - send til kegle – måtte jeg lave om, og blev irriteret. Og så gik resten i skuddermudder og vi endte med IB. Der er lidt flere nuancer end som så, men Amanda, Lonni og Christina vil sikket sige det cirka på samme måde: Rigtigt dårligt førerarbejde og en glad hund, der gjorde det så godt hun kunne under de omstændigheder med den fører. Lonni har filmet prøven og så kan jeg selv se hvor dum jeg har været.

Max var oppe som den tredje af syv i ekspertklasse. Opvarmning og startritual som det skulle være. Første øvelse dobbeltslalom med lidt snus og godt førerarbejde for at holde fokus og ikke miste ham, når han var yderst.

Og så kørte det ellers.

Han var lidt fokuseret på omgivelserne, men kun lidt, jeg mistede ikke kontakten på noget tidspunkt og vi fik ingen 3’ere.

Ærespladsen dæk ved siden af … vi er ikke vilde med den, og Max peb også fra start. Det var en laaang æresplads med Flemming tidstager var rigtig sød og oplyste da der var gået 2½ minut. Vi klarede den.


Max endte med 96 point og blev 1. vinder med hurtigere tid end nr. 2.

At blive 1. vinder er ikke noget vi gør os ret meget i, men det var Max’ fjerde i Ekspertklasse og den anden indenfor 6 dage, og det føles ret godt. Det gav samtidig 15 point til Årets Hund kvalifikationen, hvor den erstattede en 3’er, så vi nu har 15 + 12 + 7 = 34 point af 45 mulige.

Så det var bestemt en mere munter hjemtur end for et år siden!

Ingen kommentarer: