tirsdag den 27. februar 2018

Lille Bjørn - Nose Work stjerne!

Merete, Anita og Django ved beholdersøget

Aftenens Nose Work træning var sidste gang af denne runde på Meretes øvede hold og dermed også farvel til hallen i Viby for denne gang, i næste uge starter vi udendørs i Solrød.

I dag var holdet halveret, 3 deltagere og der var masser af tid til et klasse 2 bokssøg, et klasse 1 indesøg, og så 23 gemmer langs væggen i hallen, heraf en del høje i forhold til Lille Bjørn.

Han gik som en stjerne!

Merete ville høre om vi ville vide, hvor gemmerne var ved beholdeersøgene, og jeg svarede på holdets vegne, at vi naturligvis ikke skulle have noget at vide. Sådan blev det, og jeg fik fornøjelsen at lægge ud 😊 Lille Bjørn var lige frisk nok, så jeg måtte have ham tilbage et par gange, fordi han strøg forbi nogle bokse. Først gemme, tydelig markering, fundet og godkendt. Næste var ikke så god en markering, og jeg var for hurtig, ikke godkendt. Vi søgte videre og så en tydelig markering, godkendt og færdig.

En dum førerfejl, men superflot arbejde af Lille Bjørn!

Indesøget var superflot. Systematisk afsøgning langs to vægge og en del af den tredje, tilbage igen, og lige før jeg ville have dirigeret ham over på den modsatte side søgte han selv over, fik tydelig fært og lavede superflot markering.

Søgene langs væggen, inkl. et par problemløsninger gik fint. Alle dem, han kunne nå, var der ingen problemer med, de fleste høje voldte heller ingen problemer, det var kun kombination af lav og høj tæt på hinanden, som var for svær, der fandt han kun den lave.

Django var også en stjerne!

Merete lavede en opstilling, hvor kriterierne var sænket, 5 gemmer i varierende højde med godbidder, hvor vi satte hundene i gang, tråde tilbage og iagttog dem arbejde. Lille Bjørn arbejdede meget flot og selvstændigt, han fandt de fire gemmer.

Til allersidst blev det til to kørestøjssøg, og vi blev mindet om, hvorfor det kan være rigtigt dejligt med en hal på denne årstid: det blæste meget koldt. Lille Bjørn lavede to flotte søg og fine markeringer.

Det har været en fantastisk træningsrunde hos Merete. Masser af gemmer hver gang, god variation trods den begrænsede plads, god feedback ved de søg, vi lavede hos hende, og gode opsummeringer til sidst og i Facebook-gruppen.

Lille Bjørn (og hans fører) har virkelig rykket i denne runde, og vi glæder os til fortsættelsen om en uge!

På vej hjem hørte jeg Marilyn Horne synge ”J'ai perdu mon Eurydice”, så sørgelig og så uendelig smuk og et flot punktum for en dejlig træningsrunde.

Ingen kommentarer: