lørdag den 24. februar 2018

Rallydysten 2018


I dag havde Sydkystens Hundeskole og Sorø Hundevenner sammen lejet Helles hal i Niløse til Q1 af Rallydysten 2018. Med 37 tilmeldinger var det stort som en almindelig rallyprøve og afviklingen foregår næsten ligesådan.

For mig rangerer det som en almindelig rallyprøve i performancejournalen, så er jeg mentalt også helt på plads!

Stine og Amanda deltes om at dømme; i championklassen startede Stine og Zidi med Amanda som dommer, hvorefter Stine dømte resten af klassens 7 deltagere.

Banerne er jo hemmelige indtil kvartalet er gået, så jeg kan ikke fortælle så meget om detaljerne.

Max var oppe som nr. 2, fint varmet op, og bortset fra lidt snus i starten gik det fint. Der var noget med et spring, hvor jeg blev irriteret og det var da rigtigt dumt, og vi måtte lave øvelsen om. En ommer og 4x1 og den rigtige følelse, meget lækkert! 93 point var til en 2.v. i dag.

Lille Bjørn troede jeg, at jeg havde varmet godt op, men det havde jeg ikke. Han begyndte hurtigt at køre op, og så ville hav hverken sitte eller snurre ☹ Oveni blev jeg også irriteret på ham, puha, ikke særligt godt førerarbejde. Heldigvis kom vi tilbage igen, og fuldførte i fin stil. 2x10, 6x3 og 1x1 rakte kun til en IB i dag, men heldigvis fik jeg godt input til hvordan jeg skal opvarme Lille Bjørn.

Jeg kan ikke lægge fotos fra prøven ud, så i stedet bliver det dagens flotte solopgang.

Ingen kommentarer: