fredag den 28. februar 2020

3 x træningsplaner


Min seneste opdatering af den samlede, overordnede træningsplan var fra december, og det var lidt vemodigt at åbne dokumentet, for Lille Bjørn stod jo først … Nu er det mig selv.

Den liste jeg udarbejdede som hjemmeopgave efter sidste coachingsession hos Anja, med dels konstruktiv tilgang i situationer, hvor jeg tidligere har reageret negativt, dels ”mere af det samme”-aktiviteter, er mit daglige værktøj, mere og mere ubevidst, men stadig noget jeg skal have fokus på.

Det har jeg i mange dagligdags situationer, som intet har med hunde at gøre, og jeg har det i trænings-, undervisnings- og konkurrencesituationer, hvor jeg og andre i ”gamle” dage oplevede min egen negative tilgang til situationerne.

Max står som den næste på listen.

Hovedfokus er rally. Der står rally i forskellige miljøer, det er forstyrrelsestræning af mig selv! Max er meget pålidelig, hvis han kan regne med mig, så jeg skal også jf. min egen træningsplan, træne situationer, med ham, hvor jeg kan blive presset mentalt.

Der er også nogle detaljer, som står på listen – der er altid nogle detaljer, der kan gøres bedre 😊 På torsdag starter jeg på et hold i nordisk rally hos Gitte Freytag, og får dermed dels fokus på nogle af detaljerne, dels arbejdet generelt med prøvesituationer.

Nose Work er også på listen, og så holder vi også FS2-programmet opdateret, og jeg har planlagt to prøver i år.

Endelig er der Otto. Vi fortsætter Nose Work hos Merete, vi fortsætter hos Johanna med diverse adfærd, som jeg mapper op mod et færdighedsprøveskema og et rallyskema, og en dag begynder det at ligne noget, som skal tages ud i prøvesammenhæng. Det bliver når vi er klar til det …

Skaldyrsfad på Les trois cochons
Og ovenover det hele står Livsnyder. I går var Kirsten og jeg på Les trois cochons og fik et overdådigt skaldyrsfad. I morgen skal Amanda og jeg til Hangar 17 og gå rally. To vinkler på livsnydelse ❤️ ❤️

Ingen kommentarer: