torsdag den 13. februar 2020

Otto på toppen og nordisk rally

Iiris og jeg i gang med arbejdet (foto: Beatrice)


Otto og jeg var til næstsidste runde af træningen hos Julie i dag. Vi trænede i en time, med ganske få pauser, og Otto var virkelig en stjerne. Dagens øvelser var vinke, balje, du er død, slalom og bamse, nogle nye, andre gamle kendinge, og der blev rykket over hele linjen. Specielt de nye: vinke, du er død og bamse var både han og jeg ganske fokuserede, og så skete der en hel masse godt.

Otto bliver 8 måneder om 4 dage, og han er en kæmpestor fornøjelse at arbejde med. Hans fokus er på at udføre øvelserne og hos mig. Han ville ikke drømme om at smutte, og hvorfor skulle han også det, når vi har det så sjovt sammen?

Indimellem fik vi arbejdet med plads, højre, dæk samt det løse og der sker virkelig gode fremskridt også.

Jeg har skrevet det før og jeg skriver det igen: Otto er en drøm at arbejde med 😊

I går var jeg til NKU Rallyudvalgsmøde i SKK i Stockholm sammen med Beatrice og Iiris, og syge Solveig var på via Skype.

Vi havde en omfattende dagsorden og kom det hele igennem på fornem vis. Vi fik opdateret reglement, guidelines, aftalt ændringer af skilte og øvelsesbeskrivelser, klassificeret øvelserne, og det bliver rigtigt godt.

Vi regner med at have noget klar til offentliggørelse i løbet af marts.

Vi havde også aftalt re-konstituering, da jeg havde bedt om valg af formand, da jeg ikke ønskede at fortsætte. Beatrice er nu officielt formand, og jeg menigt medlem, og det har jeg det rigtigt godt med!

Hamilton Salen (fra SKK's hjemmeside)
Efter frokost var der arrangeret en rundvisning i SKK's fornemme museum, som bestemt er et besøg værd, hvis man er på de kanter! På fotoet ses Hamilton salen, som er indrettet som Adolf Patrik Hamiltons arbejdsværelse så ud. Han var stifter af SKK og formand de første 20 år.

Ingen kommentarer: