lørdag den 1. februar 2020

Masser at glæde sig over

Den sydlige del af Staunings Ø, onsdag
Da Max kom ind i vores tilværelse, var han hund nr. 4: Otto var 11 år, Megan 8 år og Lille Bjørn 5 år. Det var først da Otto II kom i august, at Max oplevede at have en yngre hund i familien, og først i tirsdags at han var den ældste.

Vi følger naturligvis interesseret med i hvordan forholdet mellem Max og Otto bliver efter at Lille Bjørn ikke er der mere. Men helt ærligt. De har været superglade for hinanden lige fra Otto kom, og vi har ingen anledning til at tro, at det skal blive anderledes. Der er blevet mere stille herhjemme, der er kommet ro over de mange ritualer, som er en del af hverdagen. Det er ikke bedre eller dårligere, det er bare anderledes.

Jeg har ikke haft overskud til at skrive om alt det positive, der er sket i løbet af ugen, så her kommer en opsummering 😊

Den 9. december 2019, blev jeg hovedkulds kastet ud i et kritisk projekt på arbejde, med deadline i går. Det har været lidt hektisk i kortere perioder, specielt lige før jul, men ellers har det kørt ret gnidningsfrit takket være godt teamwork og masser af VI-ånd. Vi gik i produktion i mandags kl. 10:00, helt efter planen, og har fået stor ros for projektet. Dejligt!

Mandag aften var jeg til Nose Work træning med Lille Bjørn, med det som blev vores sidste time sammen. Han lavede nogle fine søg og havde superflotte markeringer, som jeg læste præcist. Hos Merete lavede han en flot, systematisk afsøgning.

Mandag aften ...
Han var en dygtig LP, Rally og HTM-hund, og har var også en dygtig NW-hund. Jeg fik et flashback til Megan, jeg trænede også NW med hende, dagen før hun døde. Det er gode minder at tænke på, at de hunde, der har fyldt så meget i vores liv, elsker det, vi har trænet med dem, og kan gøre det til det allersidste.

Otto i NW
Tirsdag var jeg til præcis den samme træning med først Otto, derefter Max, på stort set de samme områder som med Lille Bjørn. Det var mentalt vigtigt ikke at sidde derhjemme og tude, men bare komme ud og træne normalt med Otto og Max.

Otto gik superflot, om end lidt ukoncentreret indimellem, og Merete måtte minde mig om at han kun er 7 måneder … nå ja. Han er superdygtig 😉

Max gik fantastisk. Der var nogle svære kilder under et par bænke, eksemplariske markeringer. Til gengæld nogle ”nemme” på cykelstativer, hvor der kom frustrationslyd på, og han markerede tæt på kilderne, men ikke præcist nok. Men han er skrap! Onsdag tog jeg en hjemmearbejdsdag, jeg havde bare ikke overskud til at tage på arbejde. Jeg havde et par telefonmøder og gik en lang, dejlig tur med hundene.

Torsdag var Max og jeg til træning hos Julie. Vi arbejdede bl.a. med plads (med brug af target), dæk, target/balje på en balanceting og hagetarget. Igen fik jeg supergode tilbagemeldinger fra Julie og godt input til kriteriesætningen.

Fredagsluksus
Fredag havde Kirsten købt, østers, jomfruhummer og laks, der var dømt superhygge.

Lørdag morgen
I dag gik jeg morgentur i det smukkeste vejr med hundene.

Det var også blevet tid til at prøve en træningsvest fra Pinewood, som jeg ud fra beskrivelsen synes virkede helt rigtigt. Det er julegaven fra Anita og Amanda, som skulle indløses 😊

Nyt træningstøj
Vi tog til Hvidovre Sport som vi ikke kendte på forhånd, men fik et fantastisk indtryk af. Pinewood New Dog Sport Vest var lige i øjet! Og som bonus købte jeg nogle matchende bukser.

Badebroen lørdag eftermiddag
Eftermiddagsturen gik omkring den ”normale” badebro, vi fik set hvad mågerne skider på 😉

Sofaen lørdag aften
Hundene synes det har været en fin dag, og hygger sammen i sofaen

Ingen kommentarer: