tirsdag den 5. maj 2009

Chicken Camp, dag 0

Her til aften kom jeg til Buskåkers Gästgiveri i Borlänge, som ligger cirka 200 km nordvest for Stockholm, og cirka 750 km fra Solrød. Formålet med turen er at deltage i en 5 dages Discrimination/Introductory workshop arrangeret af House of Learning med Bob Bailey.

Hvis du ikke véd hvem Bob Bailey er, så bør du orientere dig på Hot Springs National Parks hjemmeside og læse dettteinterview på Clicker Solutions hjemmeside.

Så vil du forstå, hvorfor jeg glæder mig vildt meget til kurset, hvor der skal arbejdes intensivt i 40 timer med følgende formål: at lære grundlæggende principper og indlæring (timing, kriterier og forstærkningsfrekvens) af anvendt adfærdsanalyse, mekaniske færdigheder, udvikling af iagttagelsesfærdigheder, træningsfilosofi. Hver deltager får to høns at arbejde med, deraf navnet Chicken Camp :-)

Jeg fulgtes med herop med Mette Andreassen, nyuddannet klikkerinstruktør og træner for Hund & Træning, og vi har aftalt, at vi vil forsøge at dokumentere forløbet gennem masser af videooptagelser og fotos, som vi kan dele med interesserede bagefter.

Jeg vil forsøge at fortælle lidt om mine oplevelser undervejs via denne blog.

Jeg vil gøre lidt reklame for en anden deltagers blog: Laila Pedersen adfærdsredaktør på Vi med Hund er i gang med blogge om dette kursus - og del 2, som jeg desværre ikke skal deltage i.

1 kommentar:

Johanna sagde ...

HVOR ER VIDEOEN???

:-)