fredag den 27. august 2010

Hundedage

Mandag: Vi var nogle engelske springer spaniel folk der havde aftalt at mødes i Jersie kl. 19, men vejrudsigten gjorde at det allerede først på eftermiddagen blev aflyst (regn & torden). Megan og jeg trænede deroppe i små 10 minutter inden regnen væltede ned … Men vi gjorde det!!
Tirsdag: Rallyhold og LP-hold. Begge en fornøjelse.
Onsdag: Introduktion til klikkertræning. Kurset blev annonceret en uge inden, fordi der var én der efterspurgte det, og så var der lige 11 deltagere :-) Uha, der var nogen der blev RIGTIGT tændte. Men heldigvis går de alle på Sydkystens Hundeskole, så de skal nok lære at bruge den rigtigt.
Torsdag: Rallyhold og LP-hold. På rallyholdet var der nogle afbud og et par udeblivelser, så de to der kom, fik en luksustime. Alle får at vide at kontakt er udgangspunktet, så der var en ren fornøjelse at se kontakt kontakt og nogle blændende gennemgange af banerne. LP-holdet elsker jeg! De er bare så dygtige, disciplinerede og fokuserede alle sammen.
Fredag: Ugens eneste dag uden planlagt hundeaktivitet, men jeg planlagde lige rallybane til Fritid i Solrød i morgen 10-14 (foreningerne i Solrød præsenterer sig i Solrød Centret) og søndag står den på Country Days og LP-opvisninger i massevis.
Og så kom der lige en bestilling på en enetime ind fra højre, det bliver i morgen 8-9.
Det er virkelig hundedage …

Ingen kommentarer: