lørdag den 14. august 2010

Singin’ in the Rain

To dygtige rallyekvipager i Jersie

Torsdag aften begyndte to ”nye” hold i henholdsvis rally og LP i Sydkystens Hundeskole. Vejrudsigten var ikke gunstig, og der kom da også en del regn både før, under og efter træningen. Og ja, der findes bedre vejr at træne i, men ”When the Going Gets Tough, the Tough Get Going” så der var 3 på rallyholdet og 6 på LP-holdet, en skøn gang træning og en meget våd træner.
Rallyholdet endte med 3 deltagere: 2 garvede og 1 helt ny. Jeg havde stillet 5 temabaner: gå & kontakt, plads ved stop, foran stop, dæk i forskellige varianter og ditto med stå. De to garvede har jeg fulgt på en del hold, og som jeg sagde til dem: Jeg ville sådan ønske at jeg havde vidoer fra da de havde deres første timer, så de kunne se hvor store fremskridt de har gjort!
På LP-holdet var der et par nye, som jeg glæder mig rigtigt meget til at følge. Der er (endnu) en lækker sheltie med (endnu) en ambitiøs og dygtig fører. Fællesdækken gik tæt på perfekt for alle hunde, og sheltien debuterede med at ligge I samtlige 4 minutter, med passende belønninger undervejs og en forståeligt meget glad og stolt fører.
Jeg tror hun var en af flere der kørte syngende hjem fra den våde træningsdag!

Ingen kommentarer: